Avui la família del Club Escacs Reus estem tristos perquè ens ha deixat el Joan Duran Vallverdú.

Per aquells qui no el coneguéssiu, el Joan va fundar el nostre Club quan era un jove que no tenia lloc on jugar al seu equip perquè la gent “gran” no els deixava pas. Eren altres temps, però la seva idea de que la importància dels clubs d’escacs recauen en la gent jove que té un Club d’Escacs encara està present en l’ADN de la nostra entitat, per aquest motiu, el xivarri dels divendres que fa la canalla jugant a escacs en comptes de molestar-nos, ens fa sentir orgullosos.

La majoria de les persones del nostre club juguem perquè ell ens va ensenyar.

Van passar per les seves classes infinitats de nois i noies, alguns han jugat millor, altres pitjor, però a tots ens va encomanar la seva passió pels escacs.

Des d’aquí, només agrair-te tot allò que vas fer per molts de nosaltres, per haver estirat de l’entitat durant dècades, per fer-nos millors persones i dir-te que de ben segur el teu llegat quedarà perquè noves generacions continuaran aprenent d’alumnes que tu vas formar.

Com deies... “La diferència entre un jugador preferent i un de primera, es que el preferent sap seure bé”... Joan, encara no en sabem gaire de seure com tu ho feies... però ho anirem aprenent, no ho dubtis.

Gràcies per tot Joan

JOAN DURAN VALLVERDÚ | 70 anys

Lloc: Sant Joan

Visites: del 17/03/2017 a les 08:45 hores fins el 18/03/2017 a les 10:15 hores

Cementiri: Reus

Cerimònia: 10:30 hores del 18/03/2017