El diumenge 19 de juliol, durant l'entrega dels trofeus a la finalització de l'Open d'escacs d'Amposta, la Delegació Territorial de la Federació Catalana d'Escacs li va entregar una placa de reconeixement a la seva trajectòria al Sr. Bautista Reverter Sancho, jugador del Club Escacs Alcanar, de 86 anys per la seva dedicació i participació al llarg de la seva vida al món dels escacs.

Aquest mateix estiu el Sr. Reverter ha participat a l'Obert de Torredembarra i a l'Obert d'Amposta, demostrant que tot i la seva avançada edat continua gaudint dels escacs des del primer dia. Per a l'octubre, ja ha reclamat que l'inscriguin al torneig individual de la delegació!

Obert de Torredembarra: Josep Solsona (Capablanca) - Bautista Reverter. El primer amb 82 anys i portant peces blanques; el segon amb negres i 86 anys a les espatlles. Una partida amb 168 anys envoltant un escaquer de només 64 caselles!

Obert d'Amposta: El Sr. Bautista Reverter Sancho, de 87 anys, del Club Escacs Alcanar rebent la placa el delegat territorial i acompanyat pel seu nebot, el jugador d'escacs Josep Maria Beltran.