RONDA 8

Viacheslav Khaidorov, del Tarragona, nou campió del Calbet 2013 desprès d'imposar-se a Ruben Fernandez (Reus Deportiu) i el segon tauler, el matx Buch (Masdenverge)- Panella  (La Ràpita) va acabar en taules, deixant a Khaidorov campió en solitari, Panella segon i Buch tercer.

El campió del tram A va ser Francesc Terreu (Valls), el campió del Tram B Francesc Sola (Sta Coloma de Queralt) i el campió del tram C Ruben Gomez (Alcanar).

 podi 2013Foto del podi: Viacheslav Khaidorov al centre, Sergi Panella a la seva esquerra i Joan Buch a la seva dreta

RONDA 7


Desprès dels resultats de la 7a ronda, el grup dels líders està format per 4 jugadors: Viacheslav Khaidorov (Tarragona), Sergi Panella (La Ràpita), Ruben Fernández (Reus Deportiu) i Joan Buch (Masdenverge). el grup perseguidor està format per un jugador, el Miquel A. Fernandez (Reus Deportiu), amb 5'5 punts i desprès seguit d'un grup molt nombrós de jugadors amb 5 punts. Aquest proper dissabte serà la darrera ronda i coneixerem al guanyador del Memorial Calbet d'aquest any.
RONDA 6

Taules als dos primers taulers fent que, desprès de la victòria d'uns dels jugadors dels 4 següents, el grup capdavanter es formi per 8 jugadors amb 5 punts. Màxima emoció a la següent ronda.

 

RONDA 5

En Viacheslav Khaidorov i en Cristofer Luke, tots dos del Tarragona, s'afegeixen al grup capdavanter desprès de guanyar les seves partides a Joan Miquel (Tarragona) i a Aaron Rodriguez (Masdenverge), respectivament. El grup el formen també el Sergi Panella (La Ràpita) i l'Agustí Guasch (Valls) desprès de fer taules.
Aquesta ronda es juga a la Cooperativa d'arrossaires del Delta de l'Ebre, entre Camarles i Deltebre.
thumbid026176
RONDA 4

Només hi ha 3 persones en el grup capdavanter: el Mestre Català Sergi Panella (La Ràpita), Joan Miquel (Tarragona) i Agustí Guasch (Valls). De ben aprop els segueixen els jugadors Khaidorov i Luke, tots dos del Tarragona, Rodriguez (Masdenverge) i Fernandez (Reus Deportiu).
Podeu trobar fotografies i partides a l'enllaç de chess-results.
salou1

Recordeu que en aquests enllaços podeu trobar tota la informació::