Després de vuit rondes jugades en diferents setmanes al Casal Municipal Orvepard de Pardinyes (Lleida) organitzat pel Club Escacs Pardinyes i arbitrat per Xavier Valios. El torneig s’ha jugat en tres grups, dos d’adults i un tercer de promoció. En total hi han participat 106 esportistes entre els tres grups.

 

En el grup Absolut principal, hi ha hagut una renyida competició perquè quatre jugadors han finalitzat empatats amb 5 punts i mig al capdamunt de la classificació. Després dels desempats, el campió absolut de Lleida 2023 ha estat l’andorrà CM Serni Ribera (Geva-Cea). En segona posició s’ha situat el Mestre Català Israel Campos (Balaguer). I finalment en tercera posició l’Armand López (Flanc de Dama). El millor del tram A ha estat en Ramon Monfà (Mollerussa) i del tram B en Joel Solani (Vallfogona). En Jaume Rodón (Ivars d’Urgell) ha estat el millor veterà +65 i l’Albert Sanuy (Almenar) millor veterà +50.

Pel que fa al segon grup del Campionat Territorial Absolut, el campió ha estat en Pau Bergé (Vallfogona) amb 7 punts en solitari. Completa el podi per millor desempat en segon lloc en Jordi Vidal (Flanc de Dama), els dos amb 5 punts. El millor del tram C ha estat en Jordi Biosca (Almenar), i el millor de tram D la Laia Bosch (Mollerussa).

Jordi Llobet (Mollerussa) amb la copa i el diploma com campió i millor sub10

Finalment, al grup de promoció, el campió global del torneig fou en Jordi Llobet (Mollerussa) imbatut amb 7 punts i mig. El torneig però es repartiren tres trofeus per a cada una de quatre grups d’edats. Així, els tres primers classificats de Sub14 han estat: Leonardo Cintas (Baix Segre), Miquel Vicente (Balafia) i l’Èrica Rodríguez (Lleida). Els tres millors sub12 foren: Xavier Asin (Mollerussa), Girvé March (Ponts) I Martí Rue (Mollerussa). Pel que fa a la categoria sub10, els tres primers classificats foren del Mollerussa: Jordi Llobet, Ferran Calvis i Ferran Roma. Finalment, a la categoria sub8, els tres del podi foren: Lleó Jové (Flanc de Dama), Rut Parramon (Vallfogona) i Valeri Giribet (Mollerussa).

 

Classificació i resultats Grup I

Classificació i resultats Grup II

Classificació i resultats Grup PromocióPromoció