51 participants en el grup I i 12 en el grup II

Amb puntualitat alemanya ha començat el Campionat Individual de ràpides de Lleida 2022.

En efecte, a les 9:00 del diumenge 19 de juny, els àrbitres Jesús Caballero i David Monell han engegat els 35 rellotges a ritme 12 minuts més 5 segons d'increment en una competició sense precedents a Vilanova de la Barca, un petit poble del Segrià (entre Lleida i Balaguer). 

Sense cap incidència remarcable, s’han anat succeint les 8 rondes previstes resultant campió del grup I el jugador del CE Lleida, club organitzador, Lluís Quintas, subcampió Jaume Ribera, del CE Mollerussa, i tercer provincial Arnau Arnó. del CE Almenar. 

El guanyador del torneig, en Lluís Quintas.

Paral.lelament, es va organitzar el grup II on podien participar esportistes amb menys de 1700 i de les categories sub-12, sub-10 i sub-8. Amb una participació de 12 esportistes, el campió va ser el sub-12 Biel Oliach, del Lleida, amb 5 punts i gràcies al desempat. El va seguir també amb 5 punts el Pol Hernandez, del Mollerussa i com a millor sub-10, i tancant el podi l'Aaron Moles, de la Seu d'Urgell. El millor sub-8 va ser per la Silvia Serradell, del Vilafranca. amb 3 punts.

Finalment, deixar negre sobre blanc unes paraules del regidor d’esports de la vila Albert Solsona “els organismes públics hem d’ajudar a recuperar el clima organitzatiu pre-Covid”.

Classificació final