El GEVA-CEA es proclama campió general de la Fase de Lleida de la Copa Catalana, sumant 27 punts, seguit pel Club d'Escacs Torà, amb 22 punts i mig

Aquest diumenge, 24 d’abril, s’ha disputat la Copa Catalana - Fase de Lleida 2022 a la localitat de Ponts. El campionat, que s’ha disputat durant un matí a un ritme de 10 minuts + 5 segons d'increment, i amb la participació de 26 equips, ha vist com el GEVA-CEA es proclamava campió sumant 27 punts. El Torà ha estat segon, amb 22 punts i mig.

El campió de la categoria Preferent ha estat l'Almenar amb 18’5 punts, seguit pel Lleida amb també 18 punts, quedant així subcampió d'aquesta. El Mollerussa B ha guanyat la Primera Categoria Provincial amb 17’5 punts, i el Bellpuig ha estat segon amb 17 punts. Referent a la Segona Categoria Provincial, ha quedat campió el C.E. La Seu d’Urgell amb 18 punts, passant així a la classificació final per damunt dels campions de la categoria superior. El GEVA-CEA C, amb 16’5 punts, ha quedat subcampió d’aquesta categoria. Finalment, La Seu d’Urgell B i el Bellcaire d’Urgell, han quedat campió i subcampió de la Tercera Categoria Provincial, realitzant 16 punts el primer i 15’5 punts el segon.

Vista general de la sala de joc.

El Lleida A, amb 20 punts i el Vallfogona, amb 17’5 punts, també estan classificats per a participar a la final de la Copa Catalana d’Escacs.

Classificació final