L'Israel Campos, del C.E. Tàrrega, es proclama campió del Grup I en el Campionat Territorial Absolut de Lleida i, del grup B, el José A. Degracia del C.E. Almenar, fent 8 punts. 

Aquest diumenge, 28 de novembre, ha finalitzat el Campionat Territorial Absolut de Lleida 2021 a la localitat de Bellcaire. El campionat que s'ha disputat durant 8 diumenges consecutius, a un ritme de 90 min. + 30", ha posat fi donant la victòria del Grup I, a l'Israel Campos, del C.E. Tàrrega, amb 7.5 punts, seguit pel subcampió Cristofer Luke, del C.E. Geva-Cea, amb 6. Pel que fa al Grup II, ha quedat campió el José A. Degracia, del C.E. Almenar, guanyant totes les partides, seguit per Josep Boldú, del C.E. Bellpuig, amb 6.5 punts, proclamant-se així subcampió.  

Vista general de la sala de joc.

Pel que fa al Grup III de Promoció, que va finalitzar el dia 24 d'octubre, es va proclamar campió el jugador sub12, Biel Oliach, del C.E. LLeida, realitzant 7 punts. I quedant subcampió el jugador sub10, Genís Giribet, del C.E. Mollerussa, fent un total de 6 punts. 

Podeu consultar la classificació final aquí:

Grup I

Grup II

Grup III. Promoció