Alejandro Barbero es proclama per tercer cop

campió provincial de Lleida

            El jugador del Lleida, Alejandro Barbero, es va proclamar aquest passat diumenge, per tercer cop, campió provincial de Lleida, en sumar set punts en les nou rondes disputades al llarg de tot el campionat a Almenar. El jugador del Lleida ha fet bons els pronòstics que l'afiançaven com a màxim favorit al triomf final, davant l'absència del campió de l'any passat, Joan Trepat, així com antics campions provincials.

            Tot i això, el desenllaç no s'ha produit fins a l'última ronda. Les taules de Barbero davant de Joan Gensana (Lleida) han esta suficients per aconseguir el campionat per millor desempat que Guerau Masagué (Lleida), que també ha sumat set punts després d'imposar-se en l'última ronda a Jaume Parramon (Vallfogona). Bon futur del jove jugador lleidatà que amb només quinze anys ja ha aconseguit el sotscampionat absolut.

            El tercer lloc ha estat per Ferran Solé (Lleida), amb 6'5 punts ha estrenat el seu nou títol de Mestre FIDE i el quart lloc per Lluís Quintas (Lleida), amb 6 punts. Empatat al cinquè lloc, amb 5'5 punts, ha quedat Joan Gensana (Lleida) que s'ha imposat per millor desempat a Joan Torrent (Balaguer).

El jove Daniel Cano (Balàfia ADEJO) s'imposa al grup B

            El jove jugador de quinze anys, Daniel Cano (Balàfia ADEJO) s'ha proclamat campió del grup B, amb set punts, al superar per millor desempat a Francesc Subarroca (Ponts). Les taules de l'última ronda davant de Wilson Cardona (Pardinyes) li han servit per proclamar-se per primer cop campió. El tercer lloc ha estat per Jordi Mir (Lleida), amb 6'5 punts que ha superat per millor desempat als dos jugadors del Pardinyes: Wilson Cardona i Jerónimo López.