Édgar Solé, del Lleida, de només 17 anys, s'ha convertit en el líder provisional del campionat absolut de Lleida un cop disputades les tres primeres jornades.

Tot i això, la tònica general del torneig és de gran igualtat ja que cap dels jugadors ha aconseguit els tres punts. D'aquesta manera, trobem un grup de sis jugadors que encapçalen la classificació amb 2'5 punts, que per ordre de millor desempat són: Édgar Solé (Lleida), Alejandro Barbero (Lleida), Ferran Solé (Lleida), Josep Argerich (Torà), Jaume Parramon (Vallfogona) i Jose Ribera (Andorra).

Cada cop destaquen més els joves jugadors en l'elit, com el cas de Ferran Solé, que amb només 15 anys també està en el grup capdavanter.

Podeu veure la classificació complerta.

 

Vista general de la seu del torneig.

Els més joves també s'imposen als més veterans en un grup B liderat per Mariona Clua. Un grup de quatre jugadors encapçalen el grup B de l'individual absolut al comptar les seves tres primeres partides en victòries: Mariona Clua (Vallfogona), Guerau Ripoll (Lleida), Josep Maria Ribera (Andorra) i Lluís Ruiz (Almenar).

Aquest grup destaca per la gran proliferació de jugadors joves de totes les edats i que ja es reten sense problemes amb jugadors veterans històrics de la província. Entre els quatre líders d'aquest grup, a part de la jove Mariona Clua, destaca l'andorrà Josep Maria Ribera, de només 12 anys i Guerau Ripoll, de 13.

Tot i això, el campionat només ha fet que començar i encara queda molt per decidir-se.

Podeu veure la classificació complerta.          

Joan R. Giribet