El jugador del Tàrrega, Vicenç Esplugas, s'ha proclamat campió de l'Obert de Vilafranca del Penedès, a falta d'una ronda. El jugador del Tàrrega ha guanyat les set partides disputades fins ara i ja treu un punt i mig d'avantatge als següents jugadors de la classificació.

 

El jugador Vicenç Esplugas, del Tàrrega, campió a Vilafranca.

Un nou triomf del primer jugador del Tàrrega que es suma a l'aconseguit el passat mes de març quan va guanyar l'Obert d'Igualada. El torneig de Vilafranca, que es celebra les divendres a la nit, també compta amb altres jugadors lleidatans com: Joan Manel Piqué (Tàrrega), 9è; Ramon Monfà (Mollerussa), 15è; Jaume Rodon (Mollerussa), 19è; Josep Lluís Turuguet (Torà), 28è i Ramon Manel Pujol (Solsona), 58è.

 
Ferran Solé dóna la sorpresa a l'Obert de la Delegació de Lleida

Ferran Solé (Lleida) va donar la sorpresa de la quarta ronda de l'Obert de la delegació al guanyar amb negres al màxim favorit, Alejandro Barbero (Lleida), i col·locar-se colíder del torneig juntament a Raúl Díaz (Lleida). El torneig queda ara més obert, ja que aquests dos jugadors els segueixen vuit més a només mig punt d'avantatge.

Ferran Solé, amb només quinze anys, es consolida com una de les més fortes promeses dels escacs lleidatans i de ben segur, aviat el veurem jugant al primer equip del Lleida.

 
Guillem Baches participa a l'Obert Internacional de Llucmajor i Tàrrega celebra el disetè torneig d'escacs base.

El jugador del Lleida, Guillem Baches, va participar al llarg de la setmana passada a l'Obert Internacional de Llucmajor, a Mallorca. Un torneig internacional on hi participen jugadors d'èlit. El jugador lleidatà va acabar en un meritori lloc 48.

Per la seva banda, el club escacs Tàrrega va celebrar aquest passat dissabte el dissetè Obert de Promoció sub-16 que celebra cada any coincidint amb la Festa Major de la capital de l'Urgell. El campionat de partides ràpides per a totes les edats també va tenir lloc aquest passat diumenge.

 

Joan R. Giribet