David Monell (Vallfogona) es va proclamar diumenge passat campió provincial de partides ràpides en imposar-se en el torneig disputat al Pont de Suert. El títol el va aconseguir per millor desempat davant de Mario Bruned (Lleida) que va aconseguir el sotscampionat.      

   

El campió del torneig David Monell, jugador del C.E. Vallfogona.

 

El circuit de ràpides de Lleida busca el millor jugador en aquesta especialitat.

El torneig del Pont de Suert forma part del circuit provincial que organitza la Delegació de Lleida durant aquest estiu per diferents poblacions de la geografia lleidatana.

Un cop disputats els dos primers torneigs: Ivars d'Urgell i el Pont de Suert, el líder momentani és David Monell (Lleida), ja que els torneigs de poblacions allunyades de la capital puntuen més de cara a la classificació final. Lleida és una zona prolífica en torneigs d'estiu que es podran acollir al circuit, especialment torneigs de Festa Major. Cada any són habituals torneigs de ràpides individuals a Tàrrega, Cervera, Bellpuig, Vilanova de Bellpuig, Sidamon, Sort, la Seu d'Urgell i Vielha entre altres poblacions lleidatanes.

 

Els premiats del torneig de partides ràpides del Pont de Suert.

 

Alejandro Barbero es col·loca líder de l'Obert de la Delegació.

El jugador del Lleida, Alejandro Barbero, va confirmar la seva condició de principal favorit al títol de la Delegació en guanyar a Jordi Biosca (Almenar) i quedar-se líder en solitari un cop disputades tres rondes.

Un grup de cinc jugadors el segueix a mig punt en aquest torneig que es disputa entre els clubs de Balàfia i Pardinyes.

Vicenç Esplugas és líder a l'Obert de Vilafranca del Penedès.

El X Obert d'escacs de Vilafranca del Penedès, que es ve celebrant les nits dels divendres, compta com a líder destacat i imbatut a Vicenç Esplugas, del Tàrrega, que compta amb victòries les sis rondes disputades. En el mateix torneig hi participen altres jugadors lleidatans com Joan Manel Piqué (Tàrrega), 14è; Josep Lluís Turuguet (Torà), 20è; Ramon Monfà (Mollerussa), 23è; Jaume Rodon (Mollerussa), 30è i Ramon Manel Pujol (Elefant de Solsona), 69è.

 

Joan R. Giribet