El passat dissabte, dia 20 de desembre, al Col·legi Episcopal de Lleida es va celebrar el torneig de Nadal de la Delegació de Lleida on totes les inscripcions recaptades es destinaven a la Creu Roja per a l'Aliança Humanitària.

 

Es van fer quatre grups per categories. De la categoria dels sub-8 el campió va ser el Daniel Sastre, del C. E. Lleida, amb 5 punts i empatat amb Alexandra Kurylo, del St Joan de Vilatorrada. El primer jugador sense federar va ser l'Antoni Gassó, de l'escola Pràctiques II. En aquesta categoria van ser 58 inscrits.

 

Classificació final

 

A la categoria de sub-10, el campió va ser el jugador del Club Monzó, Pedro Mendoza, seguit a un punt pel jugador Jaume Foix, del C. E. Lleida. El primer jugador no federat va ser l'Armando Lopez, de l'escola Francesco Tonucci.

 

Classificació final

 

La categoria sub-12 i sub-14 jugaven en un sol grup. El primer sub-12 i campió del torneig va ser el Guerau Massagué, del C.E. Lleida. El segon sub-12 va ser el jugador del Club Monzó, Steven Arrieta, a 1.5 punt de distància del campió. A la categoria sub-14 el campió va ser l'Aleix Trilla, del C.E. Vallfogona, seguit amb la mateixa puntuació del Ferran Solé, del C.E. Lleida, que van ser el segon i tercer classificat de la general.

 

Classificació final

 

A la categoria dels més grans, la de sub-16 i sub-18, que també es van ajuntar les dues categories, el guanyador del sub-16 va ser l'Andres Hidalgo, del Club Monzó, seguit de la Mariona Clua, del C.E. Vallfogona, tots dos amb 4 punts. El primer sub-18 va ser el Kevin Rodriguez, del Club Monzó, amb 3.5 punts a 1.5 punt del seguent classificat, l'Òscar Luna, del C.E .Vallfogona.

 

Classificació final

 

Des de la Delegació agrair a tots els participants i esperem que s'ho passessin bé.