El Campionat de Girona Individual d'Edats 2019 ha acabat. Aquest any les seus han estat Olot i Sant Gregori (rondes 3 i 4) i Peralada (resta de rondes).

En la categoria sub-8 el guanyador ha estat el Mauro Alonso Giménez (Gerunda), segon Luis Liam Valle (Gerunda) i tercer Jan Pol Osses Falgàs (Figueres). El podi es mostra a continuació:

En la categoria sub-10 el podi ha estat el següent: 1er - Arnau Vives Pararols (Alt Empordà), 2on - Àngel Osses Falgàs (Figueres), 3er - Martí Castilla Crego (Gerunda).

En sub-12 la classificació ha estat: 1er - Arnau Vila Bague (Figueres), 2on - Leo Valle Luis (Gerunda) i 3er - Joan Moles Benali (Santa Eugènia).

En la categoria sub-14 el podi ha estat el següent: 1er - Jordi Camprubí i Juanola (Banyoles), 2on - Bernat Xifre Tome (Gerunda) i 3er - Juan Alber Garcia Caro (Alt Empordà).

En la categoria sub-16 el campió ha estat el Biel Horta (Gerunda), seguit de Marc Jordà (Gerunda) i en tercera posició Miquel Farré (Sant Gregori). La classificació final no ha patit cap canvi respecte al rànquing inicial. 10 escaquistes varen competir dues rondes cada dissabte durant tres dissabtes, amb un total de 6 rondes. 

Marc Jordà i Biel Horta, i el president del Sant Gregori Rafel Garcia, amb el trofeu d'en Miquel Farré.

D'altra banda en la categoria sub-18 s'ha donat un empat a la primera posició entre Abel Làzaro (Olot) i Oliver Pérez (Figueres). Per decidir el guanyador s'ha disputat a Figueres un matx amb unes partides ràpides a 5 minuts, que varen empatar, i després una Armageddon: 5 minuts el blanc (Oliver) per 4 el negre (Abel) i en cas de taules guanya el negre. L'Oliver va perdre per temps, de manera que el campió ha estat finalment l'Abel Làzaro. En tercera posició ha quedat Isaac Turón (Santa Eugènia).

Donat que només hi va haver sis participants en aquesta categoria, es va fer un Round Robin (tots contra tots).

Abel Làzaro (Olot) i Oliver Pérez (Figueres)