ALS CLUBS QUE HAN DE PRESENTAR EQUIPS PER JUGAR CONTRA L’ATZUCAC.

Els encontres es jugaran a la Presó de Puig de les Basses: Raval Disseminats 53 de Figueres.

 

COM ARRIBAR:

  1. Autopista sortida 3 punt quilomètric 21
  2. Nacional II travessar tot Figueres i encaminar-se cap a la frontera. Més enllà del trencant del castell de Sant Ferran seguir per la NII, fins a una corba on es desglossa la NII, a la zona dels Hostalets. El carril de la dreta agafa un turonet mentre que el carril de baixada de la frontera cap a Figueres passa per sota, just en mig d’aquest tram, surt un trencant cap a Llers, s’agafa aquest trencant i es segueix en direcció Llers, es pasa per sota de l'Autopista i just desprès hi ha la primera rotonda, està indicat (cap a l’esquerra) l’accés al Centre penitenciari.

La Generalitat dona aquestes informacions per anar al Centre Penitenciari de Puig de les Basses:

 

Guia de carrers

Departament de Justícia

 

CONTROL:

Cal que entreu per la porta de “Personal Autoritzat”, per tant en el control que hi ha abans de l’entrada (on haureu de deixar el cotxe) podeu demanar quina és la vostra porta d’accés, i que sou jugadors d’escacs.

Un cop entreu, el funcionari verificarà que estigueu a la llista d’autoritzats per aquell dia i us bescanviarà el DNI (o el carnet de conduir o el Passaport) per una acreditació com a “Visitant” numerada.

Sense documentació oficial (DNI- NIE- Passaport o carnet de conduir)  NO S’ENTRARÀ.

Us haureu d’esperar allà (al control d’entrada de dins del Centre) fins que vingui un funcionari a buscar-vos. Haureu de formar UN SOL GRUP i us moureu per dins del recinte SEMPRE JUNTS, UN SOL GRUP.

Passareu tres controls, on cada funcionari verificarà la llista i les acreditacions com a Visitant. (Com que faran UNA SOLA LLISTA, per això cal que sempre ANEU JUNTS, formant un sol grup).

Al darrer control hi ha detector d'objectes. Just abans d’aquest control hi ha guixetes per deixar tots els objectes que no es poden entrar (cal posar un euro, que desprès es retornat).

 

NO ES POT ENTRAR:

Ni Mòbils, ni diners, ni res metàl·lic (claus, monedes, encenedors, piles,  etc.) ni de vidre, ni que pugui ser perillós. Ni cap substancia (menjar, etc.) ni droga (alcohol, etc)  Si algú porta begudes (que en cap cas poden ser alcohòliques ni les 0,0) com ara aigua, exigiran que l’ampolla estigui tancada, i si es sospitosa poden no deixar-la entrar.

Rellotges i cinturons sí que es poden entrar (si porten molt de metall, el cinturó, rellotge o les sabates s’haurà de passar per l'escàner)

Si algú porta alguna pròtesis que soni en els detectors, seria bo que portes el document acreditatiu de la pròtesis.

És a dir:  A les guixetes es deixa TOT el que es porti a les butxaques.

Un cop passat aquest control, el funcionari us acompanyarà al local de joc que és en el mòdul educatiu.

Com formeu un SOL GRUP i hi ha una sola llista, no podreu marxar si no és en grup, per tant caldrà que tots hagueu acabat les partides per poder marxar.

Un funcionari us acompanyarà a fer el recorregut contrari fins a la sortida, on us bescanviaran l’acreditació de Visitant per la documentació entregada per entrar.

 

NO PODEN ENTRAR:

Ni menors d’edat, ni ningú indocumentat, ni cap expresidiari, ni cap persona que tingui prohibida l'entrada a centres penitenciaris....  ni ningú que estigui en recerca i captura. ni ningú que no consti a la llista d’AUTORITZATS.

Per tal de confegir aquesta llista d’Autoritzats cal que cada club faciliti

 

  • NOM I COGNOMS (ES A DIR NOM SENCER TAL COM SURT AL DNI) 
  • NUMERO DEL DNI 
  • DATA DE NAIXEMENT.

Aquesta informació l’hauríem de tenir amb una antelació superior a les TRES SETMANES.

 

No cal que la llista sigui NOMES dels que vindran, el consell és que confegiu les llistes amb un nombre superior de jugadors, que inclogui els que potser vindran.

Jugaran 4 persones, però si feu la llista de més persones, no hi ha problema, amb vuit o deu..... però NOMES podran entrar els que estiguin a la llista i hagin estat autoritzats.

Si algú de la llista no és autoritzat, os avisaria tan aviat com pugui.

Es demana que els clubs tant aviat com sàpiguen qui vindrà, faciliti les dades i així tramitar les autoritzacions.

El mail on nviar les dades és eliasmuratet@gmail.com i el telèfon 656962625.