Els diumenges, dies 13 de març i 3 d'abril, van finalitzar les fases finals de la Lliga Catalana de les categories de segona i de tercera de la Delegació de Girona.

En ambdós campionats el campió ha estat el mateix club, l'Alt Empordà - Peralada, a segona l'A i a tercera el B. Els 4 primers llocs els van disputar entre els dos campions dels grups (Alt Empordà - Peralada i Caldenc) i els dos segons (Santa Pau i Santa Eugènia C). Els primers enfrontaments van ser entre Alt Empordà - Peralada vs Santa Eugènia C i Caldenc B vs Santa Pau. Els resultats van fer que Alt Empordà i Caldenc juguessin per als dos primers llocs de la classificació i Santa Eugènia C i Santa Pau per al 3r i 4rt lloc. Després d'un 5.5 a 0.5 a favor de l'Alt Empordà - Peralada es van proclamar campions. A l'altre encontre, el Santa Pau va guanyar 4 a 2 al Santa Eugènia aconseguint la 3a posició.

Pel que fa a la 3a Categoria els dos campions de grup van ser l'Olot F i el Palafrugell B i els dos segons l'Alt Empordà - Peralada B i el Lloret B. A les semifinals, l'Olot F i l'Alt Empordà - Peralada B van guanyar els seus respectius encontres i així passar a la final de la categoria. El dia de la Final l'Alt Empordà - Peralada B es va imposar per 2.5 a 1.5 a l'Olot F. Pel que fa al 3r i 4rt lloc el Lloret B va guanyar al Palafrugell B per 3 a 1.

 

Final de 2a categoria

1r Alt Empordà - Peralada

2n Caldenc

3r Santa Pau

4t Santa Eugènia C

 

Actes final de la 2a categoria

 

Final de 3a categoria

1r Alt Empordà - Peralada B

2n Olot F

3r Lloret B

4t Palafrugell B

 

Actes finals de la 3a categoria