Les fases prèvies de Girona van finalitzar. La categoria sub-10 es va fer el darrer dia al local del Sant Gregori.

De la categoria sub-10, en David Acevedo, del Peralada-Alt Empordà va ser el campió, demostrant uns molt bons coneixements d'escacs. En Joan Moles, Santa Eugènia, va quedar segon seguit de Jordi Camprubí, del Banyoles, com a 3er classificat.

Els tres primers classificats de la categoria sub-10.

El jugador del Cassà, Joan Tubert, es va imposar clarament amb 7.5 a la categoria sub-12. Darrera seu van quedar els jugadors del Gerunda, Marc Jordà i Bernat Xifra, amb 6.5 punts, on el desempat va fer que es quedessin en aquestes posicions.

Oliver Perez, del Figueres, va quedar campió a la categoria sub-14, amb 6.5 punts, després de fer taules la darrera ronda. En Jaume Camprubí, del Banyoles, i en David Fernandez, del Gerunda, van quedar empatats a 6 punts, però el desempat va fer que quedessin en segona i tercera posició, respectivament.

A la categoria sub-16, en Jaume Rovira, del Gerunda, va aconseguir el primer lloc amb 7 punts de 8 possibles. En Josep Ma Salleras, del Peralda-Alt Empordà va quedar a un punt i a un i mig el jugador Bernat de Claravall Rodriguez, del Gerunda.

 

Classificacions finals

Classificació sub-10

Classificació sub-12

Classificació sub-14

Classificació sub-16