El dia 7 de febrer va finalitzar les fases prèvies de Girona, que es va jugar entre les seus de Peralada, durant les primeres rondes, i el Santa Eugènia i el Caldenc, les darreres. Al Santa Eugènia van jugar les categories petites, de sub-8 a sub-12, i a Caldes de Malavella les categories de sub-14 i sub-16. La categoria sub-18 no es va organitzar per falta de jugadors.

Vista general del local de joc.

Les classificacions van ser en la categoria sub-8 per en Joan Moles (C.E. Santa Eugènia) només cedint mig punt, contra el quart classificat, Guillem Campos (C.E. Alt Empordà). El segon classificat va ser en Daniel Fernandez (C.E.Gerunda), amb 7 punts, i a un punt de diferència el jugador del Figueres, Nicolas Consalvo.

 

Premiats de la categoria sub-8 amb el Jordi Vidal i l'Albert Badosa, delegat de Girona.

 

En la categoria sub-10 per al jugador de primer any de la categoria, Jordi Camprubí (C.E.Banyoles) amb 7 punts de 8 possibles. Seguit del David Acevedo (C.E.Peralada) amb 6.5 i tancant el podi Diego Alonso (C.E.Gerunda) amb 6 punts.

 

A una categoria superior, la sub-12, el campió va ser l'Aleix Mallol (C.E.Figueres)  amb 7 punts i tenint millor desempat que el segon classificat, en Marc Jordà (C.E.Gerunda), que va aconseguir la mateixa puntuació. El tercer classificat va ser la Jany Caballero (C.E. Santa Eugènia) amb 6 punts.

Partides entre els esportistes Jany Caballero (C.E. Santa Eugènia) i Marc Jordà (C.E. Gerunda), tercera i segon classificat. Al costat de la Jany jugant el campió de la categoria, l'Aleix Mallol (C.E. Figueres), contra el Jan Salvatella (C.E. Gerunda).

 

Pel que fa a les categories de sub-14, l'altre Mallol, en aquest cas el Gerard, ha estat el campió de la categoria només cedint mig punt contra el tercer classificat, en David Fernandez (C.E. Gerunda). L'Albert Gratacós (C.E.Banyoles) va quedar segon classificat a un punt del campió i a un punta també del tercer.

A la categoria sub-16, on participaven dos jugadors de més de 2100 punts d'elo, van quedar en les primeres posicions, però no per ordre de rànquing. L'Oriol Serra (C.E. Alt Empordà)va quedar per davant, gràcies al desempat, del Guillem Salagran (C.E. Gerunda). En Josep Ma Salleras, també del C.E. Alt Empordà, va quedar tercer, i tancant el podi, a un punt dels dos primers.

 

Els premiats sub-16 amb l'àrbitre del torneig, Cristina Vidal, i el director, Javier Herce. Els classificats són, d'esquerra a dreta, Josep Ma Salleras (C.E. Alt Empordà), Oriol Serra (C.E. Alt Empordà) i Guillem Salagran (C.E. Gerunda).

 

Classificacions

 

Classificats