El Figueres liderat pel GM Javier Campos campió absolut

Diumenge passat dia 24 d’abril vàrem tenir un dia esplèndid a Tossa de Mar i companys d’equip vàrem poder passar una magnífica jornada en aquesta petita però bonica població de la Costa Brava. Primer ho vàrem gaudir competint a la Copa Catalana - Fase de Girona, el campionat per equips d’actius més important de la territorial, i després compartint un dinar amb companys de club i fins i tot amb rivals. En definitiva, tinguérem un torneig amb la total normalitat després de dos anys llargs sense haver pogut celebrar aquesta competició per les restriccions de la pandèmia del Covid. Aquest cop hem pogut jugar, i ho hem fet sense mascareta la majoria dels participants. 

Equip del Figueres, campió de la Copa Catalana - Fase Girona.

Llegeix més...

Lamentem comunicar-vos la defunció d'en Sergi González, Mestre Català. Va iniciar-se en el món dels escacs de la mà del Club d'Escacs Mataró i posteriorment va jugar també al Club d'Escacs Cirera. Les darreres temporades ha format part del primer equip del Club d'escacs Gerunda a Divisió d'Honor. Jugador compromès, esportista i vital, ens deixa prematurament. Serà recordat per tots els seus companys i amics per la seva passió pels escacs i la seva afició a jugar "la Larsen". Ens deixa una gran petja i constatem com se l'apreciava en el món dels escacs. La família i el amics del club agraeixen les mostres de condol i d'afecte. Més que mai... Gens Una Sumus.

A títol de record adjuntem l'entrevista que se li va fer l'any 2020, durant el confinament.

Entrevista a Sergi González Vericat (escacsgerunda.cat)

L'equip del Figueres sub16 subcampió i campió de la seva categoria.

El dissabte, 22 de gener de 2022, s'ha jugat la Minicopa 2022 a la localitat de Serinyà amb l'organització del Club d'Escacs Banyoles. Tot i els entrebancs que ens ocasiona la pandèmia Covid, la canalla ha volgut participar a la localitat de Serinyà i passar-s'ho bé jugant als escacs.

Els equips preparats per començar la ronda.

El torneig és format per equips amb 4 integrants per equip i de diferents categories, tot i que juguen tots els equips en un sol grup. Després de 7 rondes de torneig, el podi final ha estat pel Gerunda Sub12 A com a campió del torneig i s'endú cap a casa la Champions.

L'equip Gerunda S12 A campió del torneig i de la seva categoria.

Llegeix més...

Miquel Farré, Sant Gregori, guanya el torneig amb 6 punts de 8.

Del 2 al 5 de gener es va disputar l'11a edició de l’Obert de Nadal d’escacs “Ciutat de Figueres”, organitzat pel Club d’Escacs Figueres, a les instal.lacions del Casino Menestral Figuerenc. Es tracta del primer Obert disputat presencialment del 2022. El torneig ha comptat amb un total de 31 jugadors i jugadores, amb la participació de molts joves i s’han disputat 8 rondes a ritme clàssic durant els 4 dies de joc.

Sala de joc.

Llegeix més...