REUNIT, el Comitè de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana d’Escacs, en el seu domicili habitual, Gran Via de les Corts Catalanes, 594, 7è-1a de Barcelona, el dia 20 de febrer de 2008 per conèixer els temes de la seva competència, i

 

VIST,  l’acta de l’encontre de Primera Categoria de Barcelona de la ronda 4 del Campionat de Catalunya per Equips entre el Ciutat Cooperativa i Sant Joan Despi, on es fa constar que li va sonar el mòbil al jugador Antonio Regadera del Ciutat Cooperativa i el va apagar.

 

ATÈS, el que diu la circular 3/2008 de la FCE i de l’art. 7 del Reglament General de Competicions.

 

La primera vegada que a un jugador li soni el telèfon mòbil el Comitè de Competició li farà un avís. La segona vegada podrà ser sancionat amb inhabilitació per una o més rondes. Si a un jugador li sona el mòbil i contesta la trucada el Comitè de competició decidirà si se li sanciona amb el punt de la partida o la inhabilitació per una o més rondes”.

 

Per la present resolució s’acorda:

 

Avisar el jugador Antonio Regadera que en cas de reincidència podria ser sancionat amb la pèrdua del punt o la inhabilitació.

 

El resultat de matx no es modifica

 

Ciutat Cooperativa 5,5 – Sant Joan Despi 2,5 

 

Contra aquesta resolució pot interposar-se recurs, en el termini màxim de cinc dies hàbils següents a la notificació de l’acte impugnat, davant el Comitè d’Apel·lació de la Federació Catalana d’Escacs.

 

Barcelona, 20 de febrer de 2008