Aquesta tarda organitzarem el darrer torneig "#Escacs a l'escola". 

El primer torneig sub12 a lichess.org el vam organitzar el 16 de març i arran d'aquell vam anar evolucionat en diferents dies i franges horàries. I el 25 de març van quedar englobats dins del marc del programa “Escacs a l’Escola”, el qual està impulsat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i la pròpia Federació.

Ara la realitat del confinament (afortunadament) ha canviat i els horaris i noves tasques dels esportistes que hi participaven s'ha modificat totalment, de manera que la disponibilitat per participar-hi ha canviat radicalment, de manera que ha fet disminuir la participació.

Per aquest motiu acabarem avui l'organització d'aquests torneigs (més de 50 edicions) i ens donem un marge de temps d'una setmana per repensar el format i els horaris per organitzar unes noves proves per a jugadors en categories de trams d'edats.

Agrair a totes les mares i pares que ens han fet arribar fotografies dels seus fills i filles per, dia rere dia, poder fer les publicacions amb els enllaços dels torneigs diaris.