La Delegació Territorial de Tarragona organitza el VIII Campus d’Escacs d’estiu a l’Alberg Jaume I de L'Espluga de Francolí. Animem a tots els joves escaquistes a formar part d’aquest campus.

A continuació tota la informació del VIII Campus:

  • Dates: del 24 al 27 d’agost de 2023
  • Lloc: Alberg Jaume I (L'Espluga de Francolí).
  • Participants: activitat adreçada a nens i nenes de 6 fins a 14 anys.
  • Preus (inclouen l’estada a règim de pensió complerta des del dia 24 al migdia fins el dia 27 després de dinar, activitats de lleure, classes i torneig d’escacs).
  • Inscripcions: Places limitades, les quals s'atorgaran per ordre d'inscripció. Nombre de places: 30 FORMULARI D'INSCRIPCIO
  • Participants amb llicència federativa per algun club de la Federació Catalana d’Escacs: 170,00 €
  • Participants sense llicència federativa de la FCdE: 185,00 €
  • Data límit d'inscripció: divendres 26 de juliol de 2023.

La Federació Catalana d’Escacs confirmarà als inscrits la seva inscripció a l’activitat mitjançant correu electrònic. Un cop confirmada la inscripció, les famílies hauran de confirmar la seva plaça realitzant el pagament de l’import corresponent al número de compte: ES13 0182 0206 3702 0005 2858 (BBVA) indicant COLONIES + el nom del o la participant. El termini per fer el pagament serà el dimecres dia 26 de juliol de 2023.

Els participants rebran un correu electrònic on es detallarà tota la informació necessària per participar a l’activitat (què han de portar, horaris…).

Els participants autoritzen la publicació de fotografies de les activitats del campus on hi apareguin als mitjans de comunicació o xarxes socials que l’organització consideri adients. La FCdE captarà imatges del campus, de les activitats i dels participants. Si algun participant al campus no vol estar present en aquestes imatges, ho ha de demanar per escrit abans del dia 11 d’agost, per tal que en les imatges captades per la FCdE no hi aparegui. La FCdE només es fa responsable de les imatges que publiqui en els seus mitjans propis o altres mitjans que publiquin articles de la pròpia federació.

 

El Vendrell, a 16 de març de 2023

Jordi Mas Mestres

Delegació Territorial de Tarragona