Aquest dissabte 25 de març de 2023 tindrà lloc a Salou el “I Obert femení d’escacs Salauris” organitzat pel Club d´escacs Salauris i amb el suport de la Federació Catalana d’Escacs, l'Ajuntament de Salou i d'empreses patrocinadores del territori.

Més informació: 

 

Es tracta de la primera vegada que s’organitza a Salou un torneig d’aquestes característiques, amb participació exclusivament femenina. El principal objectiu d'aquesta iniciativa es precisament la promoció d'aquest esport-ciència-art entre nenes i dones. Recentment s'han incorporat a la junta del club diverses dones que han tingut la iniciativa d'organitzar aquest primer Open femení d'escacs amb l'objectiu de promocionar aquest esport entre nenes i dones i augmentar el nombre de jugadores del club que, com a la majoria de clubs del territori fan una aposta decidida per incrementar la presència femenina a les seves files.

Per a llegir tota la notítica publicada clique l'enllaç del Diari de Tarragona.

Més de trenta esportistes han participat en el I Campionat Femení de Salou. A continuació la imatge de família de totes les participants: