La Fase Prèvia del Campionat de Catalunya d'Edats del Camp de Tarragona ja té els nous campions de sub8, sub10, i sub12. La prova s'ha estat jugant en tres dissabtes, a doble ronda per setmana, del 4 de març al 18 de març. La competició d'escacs base de la zona nord de la Territorial de Tarragona s'ha disputat a Els Pallaresos (Tarragonès) les tres jornades.

Pel que fa esportivament, en Daniel Cuenca (Valls) ha estat el campió Sub8 amb un ple de 6 punts de sis possibles de forma invicte. Completen el podi en segon lloc amb 5 punts en Dídac Herreros (Vila-seca) i en tercer lloc per millor desempat en Pol Baiges (Vila-seca). En aquest grup hi han participat 25 esportistes.

A la categoria sub10, en David Ortega (Salauris) ha estat el campió invicte amb 6 punts de 6 partides jugades. El segueixen empatats en 5 punts l'Ocèane Clerc (Amposta) i l'Hugo Muñiz (Cambrils). En aquesta categoria hi han participat 48 esportistes.

Finalment, a la categoria sub12, en Pol Rovira (Lira Vendrellenca) ha estat el campió en solitari i invicte amb 5,5 punts de 6 jugades. Completen el podi empatats a 5 punts l'Andrei Karpukhin (Saluris) i Gonzalo Hijarrubia (Cerap Riudoms). En aquest grup hi ha participat 43 esportistes.

A l'acta d'entrega de premis, a més de les autoritats municipals també hi ha estat present el vice-president de la Federació Catalana d'Escacs en Ramon Chalmeta.

Els millors esportistes d'aquesta participaran a la Final del Campionat de Catalunya d'Edats que tindrà lloc a Cambrils per setmana santa.