El Valls campió de la Copa Catalana - Fase Tarragona

El 24 d’abril els escacs de la demarcació de Tarragona es van vestir de gala per tornar a competir amb els escacs presencials i, per primer cop amb molt temps, sense mascareta. Aquest any 2022 la Copa Catalana - Fase Tarragona es va disputar a l’auditori del pavelló firal d’Amposta (Montsià) on es van aplegar fins a 42 equips de la delegació, representant 19 clubs diferents.

La competició es va desenvolupar amb 4 rondes al matí i 4 rondes a la tarda. Cal destacar, a més de l’excel·lent participació, una gran competitivitat entre tots els equips, més quan els dos clubs de Divisió d’Honor de la província van comptar amb alguns dels seus primers taulers.

Vista de la sala de joc.

Leer más...

El passat 12 de desembre es va disputar la sisena edició de la Minicopa Tarragona, després que l’any 2020 no es pogués organitzar. Malgrat la complexitat dels temps que vivim, la competició va ser un èxit amb la participació de 28 equips i 8 clubs, amb un equip federatiu composat per esportistes de diferents clubs.

La competició segueix la premissa de la Copa Catalana, amb partides a ritme actiu i que es juga en un sol dia, però s’estructura per tram d’edats enlloc de per categories. El torneig es va disputar a Tarragona ciutat, a un pavelló del Port de Tarragona, el Refugi 1 del Moll de la Costa. La sala era molt àmplia, fet que va permetre celebrar amb comoditat i disposar de les separacions protocol·làries que exigeixen les mesures de prevenció vers la COVID-19.

Sala de joc, el Refugi 1 del Moll de la Costa del Port de Tarragona

Leer más...

Alexander Domene (Salauris), Unai Bergaretxe (CERAP Riudoms) i Elix Soriano (Riudoms Mindgames) són els campions dels tres grups de la Territorial de Tarragona

Des del dia 2 d'octubre i fins el 27 de novembre es va disputar el Territorial de Tarragona al Pavelló de l'Hifrensa, a l'Hospitalet de l'Infant. Poc a poc s'intenta tornar a la normalitat i es va notar amb una bona participació entre els tres grups, 120 inscrits.

Vista general de la sala de joc del Territorial de Tarragona. (Foto: Pilar Bono)

El Gerard Añó (Peó Vuit), que va començar la darrera ronda com a líder provisional, va perdre la seva partida contra el MC Joan Carles Montell (Salauris), mentre que l'Alexander Domene (Salauris) va guanyar a Joseph John Madria (Cambrils). Això va produir un empat a la primera posició i, gràcies al desempat l'Alexander Domene es va endur el campionat del grup A. Tots dos joves jugadors joves van aconseguir fer 7.5 punts de 9 rondes i van demostrar estar en un bon nivell ja que sempre van estar per davant de la classificació.

Agustí Guasch (Valls) va completar el podi amb 7 punts.

Pel que fa el grup B, l'Unai Bergaretxe (CERAP Riudoms) ja tenia el campionat en el sarró abans de començar la darrera ronda, ja que duia 1.5 punt de distància amb el segon classificat, l'Adai Niubó (Valls). Aquest últim va aconseguir guanyar a l'Unai a la darrera ronda i així reafirmar la segona posició a la classificació final. Gerard Tallada (Amposta) va completar el podi a mig punt del segon classificat.

Vista del grup B del Territorial de Tarragona. (Foto: Pilar Bono)

En el grup C, Elix Soriano (Riudoms Mindgames) va guanyar a la seva rival directe, Isabel Marza (Cambrils) i s'adjudicava la primera posició. La Catarina Domene (Salauris) amb la seva victòria, va aconseguir escalar fins el segon calaix del podi, empatada amb l'Ivan Sendra (Constantí) a punts, a 6.5 punts. 

Agrair la participació a tots els inscrits, àrbitres i organització i fins la propera.

CLASSIFICACIÓ FINAL 

El proper diumenge, 21 de novembre, a les 17:00 hores, s'organitzarà una reunió a través de la plataforma Zoom per als clubs integrants a la Delegació de Tarragona.

Podeu consultar l'ordre del dia a la Circular TGN 08/2021 Reunió de clubs de Tarragona del dia 21 de novembre.

Només es podrà connectar una persona per club.

Atentament,

Delegació de Tarragona de la Federació Catalana d'Escacs

Subcategorías