Avui ha acabat el Campionat d’Espanya SUB-16, En Gerard Ayats ha aconseguit el segon lloc i una plaça per disputar l’Europeu a Praga el proper mes d'agost.

Finalment, s’ha quedat a les portes del títol. Avui només ha pogut fer taules i l’han superat per mig punt. En Guillem Porta, amb la victòria d’avui aconsegueix el 7è lloc. En Xavier Povill no ha pogut guanyar avui i ha baixat al lloc 15è.

A destacar la gran actuació de l’Hèctor Sama (SUB-14) i que venia de quedar 7è a la seva categoria. Ha quedat 10è empatat amb el 5è després de només perdre una partida amb el FM tercer del rànquing i aconseguir dues taules amb els també FM 1er i 2n del rànquing. Aconsegueix una variació de ELO de 61 punts.

La classificació final de la categoria SUB-16 ha quedat encapçalada per l’andalús Salvador Guerra (sub-14) amb 7,5 punts. Darrera seu un grup de tres jugadors amb 7 punts. Per desempat, tal com hem dit, al segon lloc en Gerard Ayats i en tercer lloc el madrileny Juan Plazuelo.

                                                         Podi de la Categoria SUB-16

Pel que fa a les noies, la valenciana Marta Garcia amb 6,5 punts ha quedat primera noia. A mig punt seu han quedat la andalusa Celia Gillis, segona, i la navarresa Ainhoa Ortin, tercera.