Avui, primera jornada del Sub-16 amb doble ronda. Ahir després de sopar es varen repartir les samarretes i primer contacte dels jugadors amb els entrenadors. L’àrbitre principal ve d’arbitrar Benasque i és més estricte amb el comportament a la sala i no permetrà el que ha estat habitual en les categories inferiors, utilitzar el mòbil per part dels delegats. Així si algú vol consultar missatges, llegir,..... ho haurà de fer fora de la sala. Tampoc es podran fer fotos durant les partides, i menys de la posició del tauler per a que els pares vegin com va la partida que no està en retransmissió.

Abans de començar ens hem fet la foto de tot l’equip a l'entrada de l’edifici on es juga.

Avui primer duel entre catalans, Gerard Ayats amb Andrea Jausàs.

A la ronda del matí hi ha hagut 10 victòries i 3 taules. A destacar la gran partida d’en Xavier Marzo al tauler nº2 que ha tingut contra les cordes al segon del rànquing i MF de 2328 de ELO FIDE.

 

A la ronda de la tarda, hi ha hagut un parell d'enfrontaments entre catalans. El Gerard Ayats ha repetit, aquest cop contra el Manel Pulido i per l'altre els germans Sama que s'enfronten igual com va passar l'any passat. S'han aconseguit 8 victòries i 5 taules. En aquests moments tenim 4 jugadors amb els 2 punts i 3 més amb 1,5. Tothom ha puntuat excepte la Diana que ho farà ben aviat.

Demà al matí tercera ronda i aquest cop sense enfrontaments entre nosaltres. Tindrem la meitat dels nostres jugadors en zona de retransmissió. I a la tarda descans.