En la ronda 7 i 8 els resultats dels jugadors catalans millor classificats Gerard Ayats, Victor Alvarez i Andrea Jausas pel pòdium femení, van ser:

Gerard Ayats cau derrotat per l’andalus Lance Henderson i guanya al canari Alberto Alvarez, traient 1 punt de les dues rondes.

Victor Alvarez signa taules amb l’aragonès Pablo Baquedano i amb l’andalusa Ana Redondo, aconseguint 1 punt de les dues rondes igual que el seu company.

Andrea Jausas perd amb el madrileny Alejandro Aguilera i també perd amb el seu company d’expedició Xavier Marzo, sense aconseguir cap punt de les dues rondes, cosa que gairebé la deixa sense opcions al pòdium femení.

En la 8a ronda també es situen entre els 10 primers taulells Albert Castillo i Pau Martin que juguen junts, tots dos amb 5 punts i la victòria va ser per l’Albert.

Arribem a la 9a ronda amb Gerard Ayats i Albert Castillo amb 6 punts i els únics amb la possibilitat de fer-ne 7 i tenir opció a pòdium.

L’Albert acaba signant taules amb l’aragonés Oscar Torcal i Gerard derrota al madrileny Alejandro Aguilera, cosa que el situa amb 7 punts i pel desempat progressiu fa que en la classificació final es situi en 5a posició, quan pels altres tres desempats quedava tercer de la general.

Ha estat una setmana intensa i amb opcions a pòdium fins l’últim dia, l’ambient entre els jugagadors, famílies, entrenadors, etc... va ser d’allò més bona.

El conjunt del campionat ha estat del tot correcte amb l’excepció de les retransmissions, ja que tot i que es retransmeten 40 taulells no van funcionar correctament cap ronda, les partides quedaven penjades i quan no eren les partides eren els rellotges. Realment va ser un aspecte molt negatiu del campionat, ja que les famílies no hi havia forma de poder seguir una partida correctament. Esperem que per altres campionats quedi solucionat.

Jugadors i acompanyants mentre esperen que acabi la ronda