Comença la tercera jornada(dues rondes) del campionat d’Espanya sub 10. Durant el transcurs de la quarta ronda es va assolir 7 victòries, dos empats i 5 derrotes. Entre les diferents partides, hi havia l’encontre entre catalans d’en Ruben Lajarin i en Daniel Àlvarez, en què es va decantar cap el jugador del Colon Sabadell. En Daniel va fer una molt bona partida, però en la ronda anterior es va enfrontar amb el número dos de rànquing i en va patir les conseqüències. En aquesta ronda també s’ha de destacar la victòria d’en Nico Jiménez que es situa amb 3.5 punts de 4 i es col·loca en posicions davanteres. La Ainhoa també va aconseguir una victòria treballada i l’Edgar aconseguia la segona victòria consecutiva. Per últim, en Marc Martínez ja s’ha pogut estrenar amb unes taules i segueix animat per a les rondes posteriors.

La cinquena ronda (a la tarda) va ser dura en la qual hi van haver poques victòries (només 4), dos empats i 8 derrotes. En Nico Jiménez va perdre davant el madrileny bharath Karunanithi allunyant-se una mica de les posicions capdavanteres, en Jan Travesset i en Ruben Lajarin van perdre davant el canari Raul Pérez i l’andalusa Rosa Lorente d’Andalusia. L’Arnau Castillo per la seva banda aconsegueix les seves quartes taules, mantenint-se sense perdre cap partida en el torneig. L’Ainhoa va perdre la seva partida i en Daniel Àlvarez va aconseguir trencar la seva mala ratxa imposant-se a David Crespo de Castella la Manxa. L’Àlex i en Biel De Lomas i l’Aitor Funes tampoc van poder fer res, respecte als seus rivals. Respecte a l’Edgar Roca es va apuntar la seva tercera victòria consecutiva, l’Asier Casares el seu segon punt i en Josep Navajas va aconseguir esgarrapar mig punt després d’una partida molt ben jugada.

La sisena ronda, s’han millorat una mica el resultats fins a 5 victòries , un empat i 8 derrotes. Entre ells s’ha de destacar les victòries d’en Nico, en Daniel i l’Arnau que intentaran encarrilar la recta final del torneig i guanyar més posicions. Per altra banda, encara que hi hagi hagut algunes derrotes, tots ells han lluitat fins al final on s’han pogut veure partides molt igualades on el temps els ha passat factura. Aquestes partides s'han seguit detingudament per retrasmissió fins al final amb el recolzament dels jugadors, entrenadors i sobretot els pares.

Per últim, la puntuació actual dels nostres jugadors després de sis rondes, és la següent:

Nom

Punts

Jimenez Munoz, Nicolas

4,5

Alvarez Albiol, Daniel

4,0

Castillo Dalmau, Arnau

4,0

Lajarin Serra, Ruben

3,0

Travesset Sagre, Jan

3,0

Navajas Alvarez, Josep

3,0

Casares Bonals, Asier

3,0

Roca Planas, Edgar

3,0

De Lomas Busquets, Biel

2,5

Casares Bonals, Ainhoa

2,0

De Lomas Busquets, Alex

2,0

Garcia Gil, Oriol

2,0

Funes Ostos, Aitor

1,5

Martinez Gamiz, Marc

1,5

 

Cal comentar que a la part superior de la classificació, el canari Lin Yingrui després de derrotar el gallec Ruben Fernández s'ha posat sol i invicte en la primera posició del torneig.

 

Esperem que demà tinguin una molt bona jornada ja que entraran de ple en la recta final del torneig. Ànims a tots!