REUNIT el Comitè de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana d’Escacs, en el seu domicili habitual, Gran Via de les Corts Catalanes, 594, 7è-1a de Barcelona, el dia 15 de febrer de 2012 ha decidit sobre els següents temes de la seva competència.

 

VIST,  l’acta del partit entre el Barcelona UGA C i el Sant Adrià de la tercera ronda del Campionat de Catalunya per Equips a la Segona Divisió, on el Sant Adrià va alinear el  jugador Manel Alba Rosales que no figurava a la llista d’ordre de forces. 

 

7.2      ATÈS el que diu el Reglament del Campionat de Catalunya per Equips:

 

7.9.4 Les relacions de jugadors podran ser ampliades amb nous fitxatges fins al dijous abans de jugar-se la setena ronda de la Fase Prèvia del Campionat d’Equips de Catalunya. Cal tenir en compte que el dijous es tanca la tramitació de llicencies per la setmana en curs ( les llicencies tramitades el divendres no tenen efectivitat fins el dilluns següent ).

 

Per la present resolució s’acorda: 

 

Donar el matx per perdut, per alineació indeguda a l’equip del Sant Adrià.

 

Inhabilitar el delegat del Sant Adrià (com a delegat) per a la ronda 5 del Campionat de Catalunya per Equips.

 

El resultat final del matx és el següent:

 

Barcelona UGA C 10 –  Sant Adrià  0

 

Les partides comptabilitzaran per elo d’acord amb els resultats reals que es van produir  al partit. 

   

Contra aquesta resolució pot interposar-se recurs, en el termini màxim de cinc dies hàbils següents a la notificació de l’acte impugnat, davant el Comitè d’Apel·lació de la Federació Catalana d’Escacs. 

 

 EL COMITÈ DE COMPETICIÓ DE LA FCE 

 Barcelona, 15 de febrer de 2012