Avui s'ha celebrat la 5a ronda, on s'ha prodigat lluita encara que les dues partides hagin acabat en taules, la de Josep Antoni Lacasa (Gran Penya) contra David Sole (Malgrat), tots dos amb 3,5 punts, el jugador de blanques ha aconseguit amb posició perduda unes taules per repetició de jugades, a la de Teodoro Asensio (Hospitalet-Bellvitge) amb 3 punts i Joaquim Lacasta (Gelida) amb 3,5, han pactat taules en una posició interessant, però els problemes de rellotge també condicionen de vegades les partides.

Un jugador que no té aquest any el seu torneig és Lluis Parals (Montgrí) avui ha tornat a perdre, quan recordem que l'any passat va quedar campió, esperem que recuperi aviat la victòria.

Avui també s'han produït 10 taules.

Amb els resultats d'avui hi ha hagut un reagrupament general a la classificació, tenim 4 jugadors amb 4 punts, i 5 amb 3,5 punts i l'emparellament ha estat Carlos Salgado (Platja d'Aro) contra Josep Antoni Lacasa (Gran penya), primer contra segon del rànquing. David  Sole (Malgrat) contra  Joaquim Lacasta (Gelida), amb 3,5 punts s'enfronten Joan Coll (Gran Penya) contra Teodoro Asensio (Hospitalet-Bellvitge), Juan Domínguez (jake) contra Joan Vallbona (Tpe) i Felip Tosan (Palafrugell) amb 3 punts contra Emili Simon (Terrassa) amb 3,5 , sobre el paper es poden veure grans partides.

El torneig de ràpides no s'ha pogut celebrar perquè no hem arribat als 10 inscrits.

La classificació per equips està molt renyida, en primer lloc, hi figura Gran Penya amb 7 punts, continuat amb 6 punts de tres equips, Jake, Malgrat i Platja d'Aro.

Jaume Bosch Romay