La concentració està destinada als esportistes de les categories de sub-8 a sub-18 i amb llicència federativa en vigor. Aquesta consisteix en una sessió d’entrenament durant un dissabte i en el local de joc on s’indiqui. Per l’any 2023 s’intentarà organitzar d’altres concentracions.

La concentració serà el dissabte, dia 26 de novembre de 2022, al Casal Lapallavacara de Balaguer (Carrer Pintor Borràs 19 de Balaguer)

Aquesta sessió d’entrenament serà de manera presencial. L’horari serà de 17:00 a 20:00 hores.

Hi haurà un mínim de quatre alumnes i un màxim de vuit per grup. En funció dels alumnes interessats i dels nivells d’aquests es decidiran els grups que es faran. El nombre d’entrenadors dependrà dels grups que finalment es facin.

Seran grups en obert, el que vol dir que tots els alumnes interessats en formar part d’aquests grups de la Federació Catalana d’Escacs podran accedir als mateixos.

Aquesta sessió d’entrenament te un cost econòmic de 10 € per sessió i no s’assegura la plaça fins que no s’ha efectuat el pagament al número de compte de la Federació Catalana d’Escacs: Caixabank ES28 2100 0804 3002 0084 8216 indicant ELLEIDA + el nom i cognoms del participant.   

Per apuntar-vos, s'ha d'omplir el següent formulari, un per a cada participant. La data límit per fer les inscripcions és el dia 18 de novembre de 2022.

Els components d’aquests grups tindran l’opció posterior de formar part de les tres concentracions de cap de setmana que la Federació Catalana d’Escacs te previstes realitzar per aquest curs 2022-2023. La informació d’aquestes concentracions i el seu cost es donarà tant bon punt es vagin concretant les mateixes.

De la mateixa manera, la Federació comptarà amb l’entrenador d’aquesta concentració per continuar col·laborant en les activitats programades.

PUBLICITAT:

La Federació Catalana d’Escacs té la voluntat de fer difusió de l'esdeveniment tant a la premsa com a les xarxes socials, pel què prendrà i publicarà imatges, així com les dades mínimes necessàries per fer les classificacions i aparellaments. Per la qual cosa, al formalitzar la inscripció els participants autoritzen a l’organització a publicar imatges del torneig en les quals hi apareguin per tal de fer difusió de l’activitat. Igualment, es dona permís per publicar fotografies, vídeos i les dades mínimes a d’altres empreses col·laboradores de l'esdeveniment.