El jugador del Cerdanyola del Vallès, Llàtzer Bru, segueix líder en el Campionat Territorial Absolut de Tarragona 2018 després de guanyar a l'Enric Saldaña, Escola d'escacs Salou, a la ronda d'ahir diumenge, 28 d'octubre.

 

Partida Llàtzer Bru (Cerdanyola del Vallès) contra Enric Saldaña (Escola escacs Salou).

El jugador Vicenç Esplugas, del Valls, el persegueix a mig punt després de guanyar al Pere Zurano, del Cambrils. El tercer lloc hi ha un empat de 4 jusgaodrs: Antoni Benet (Reus Deportiu), Sebastià Barberans (Escola Escacs Salou), Eduaard Pujol (Valls) i Josep Sanchez (Amposta).

 

Partida entre Zukhov (Escola Escacs Salou) contra Vinuesa (Ruy Lopez).

Pel que fa al grup B, Ruben Vinuesa (Ruy Lopez) i Carles Gonzalez (Tarragona) lideren la classificació amb 4.5 punts, després de guanyar les seves respectives partides. Anton Zhukov (Escola Escacs Salou), Jaume Masalias (Valls) i Josep Ma Alasa (Tarragona), a mig punt dels líders.

Marcelí Torres, de l'Hospitalet de l'Infant, és l'únic amb els 100 % dels punts, 5 punts, i líder provisional del grup C. Òscar Ferrer, del Cerap Riudoms, el segueix a mig punt després de guanyar la seva partida. Amb 4 punts hi ha Edison Lucas, de La Lira Vendrellenca, Guifré Ferre, del Valls, Joel Porcar, de l'Hospitalet de l'Infant, i Arnau Niubó, del Valls.

 

Partida entre Gerard Melich (Amposta) contra Marceli Torres (Hospitalet de l'Infant).

 

Chess-results