Gran èxit de participació a la Copa per equips d'edats de Tarragona, amb 25 equips de 4 jugadors i més de 100 participants d'entre 6 a 16 anys, que juntament amb les famílies -que confien en els escacs com a eina pedagògica i social- i els delegats -dels clubs provincials que aposten decididament per la base i la formació- van omplir de gom a gom el hall de l'Ajuntament de Salou.

El Club Escacs Valls va ser el flamant guanyador aconseguint les dues primeres places del podi amb el seu equip sub-16 i el sub12. Va completar el podi l'equip sub14 del Club Escacs Tarragona. Els campions per categories van ser per al Club Escacs Amposta al sub8, pel Peó Vuit (Roquetes) al sub10, i per als ja citats Valls, al sub-16 i sub12, i el Tarragona al sub14.

Equip campió de la categoria sub-16, el C. E. Valls amb el delegat de la Territorial de Tarragona, Ferran Torta

Destacar el paper de l'equip amfitrió, l'Escola Escacs Salou, que en sub10 va presentar un equip format íntegrament per dones i la primer tauler va guanyar totes les seves partides. A més dels equips premiats, van participar en la Minicopa els clubs CE Ruy Lopez de Vinaròs, CE Espluga de Francolí, AE Sta Coloma de Queralt, Club Escacs Reus, CE Riu Sénia - Benicarló, CE Vila-seca i CN Reus Ploms.

La Copa Tarragona, que agruparà tots els equips de la província i els millors escaquistes del nostre territori, es disputarà el proper 10 de gener a Puigpelat (Alt Camp).

 

Classificació final

 

Notícia del Diari de Tarragona