El dissabte 20 de desembre es va disputar les partides del del campionat per equips sub-12 de promoció, tant a la fase del Camp de Tarragona (rondes 3 i 4) i a la fase de les Terres de l'Ebre (ronda 5 i última).

A les Terres de l’Ebre el matx entre el Masdenverge i el Peó Vuit A era el més destacat perquè ambdós equips havien guanyat tots els seus encontres, amb un lleuger avantatge pels de Roquetes que s'havien imposat en totes les rondes disputades fins al moment per un contundent 4 a 0.

El Masdenverge, vigent campió, es va imposar en els taulers 1 i 3 (I. Querol i M. Lavernia), mentre que el Peó Vuit A va guanyar als taulers 2 i 4 (D. Bes i P. Gallart). Empat a dos, tot i que la igualtat va ser molt gran i la balança es podria haver decantat cap a qualsevol costat.

 

Els equips del Peó Vuit i Masdenverge a la darrera ronda, on es jugaven el campionat.

Els resultats d'aquesta 5a ronda i darrera ronda van ser:

 

Amposta B  2½ - 1½  La Ràpita

Peó Vuit B  1 - 3  Amposta A

Masdenverge  2 - 2  Peó Vuit A

 

El Peó Vuit A es va proclamar campió de la fase Terres de l’Ebre, i es va classficar per a les finals. El quadre de punts final -sistema olímpic- i el desempat va ser:

A la mateixa hora, a Torredembarra, es jugaven les rondes 3 i 4 del sub-12 del Camp de Tarragona. Els equips sabien que el resultats d’aquesta jornada podien decidir el torneig, pel que totes les partides van ser molt disputades. Els resultats a la ronda 3 van ser:

 

Espluga Francolí A  1 - 3  Valls

Pla de Santa Maria  2 - 2  Espluga Francolí B

 

I a la ronda 4 els matx van acabar:

 

Torredembarra 2 - 2  Espluga Francolí B

Espluga Francolí A  4 - 0  Pla de Santa Maria

Equips del Camp de Tarragona jugant una de les dues rondes de la jornada.

El quadre de punts provisional -sistema olímpic- i el desempat és:

 

 

El proper dissabte 17 de gener, a Valls, es decidirà el campió de la fase Camp de Tarragona i el classificat per a les finals.