A la primera edició del torneig hi van participar 54 esportistes

Del 27 al 30 de desembre ha tingut lloc, a la sala Coliseum de la vila de Corbins, l'Obert Territorial de Lleida 2022, de la Delegació de Lleida.

Aquest torneig, organitzat per la Federació Catalana d'Escacs, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Corbins i el Club Escacs Lleida, ha estat disputat a 8 rondes, per sistema suís, en intenses sessions de matí i tarda, en què han participat 54 esportistes procedents de Catalunya, Castella, Aragó, València i Andorra, entre els quals hi havia 4 MF i 5 MC.

Després d'unes jornades molt competides, van arribar a la darrera ronda 8 jugadors amb opció de fer-se amb el títol, imposant-se finalment a la classificació general i, per tant, campió absolut, l'Alberto Vela, del Club Mylvestar Stadium Casablanca de Saragossa, seguit d'Israel Campos, del Tàrrega. El pòdium el va completar Gerard Año, del Valls.

El podi del torneig, juntament amb l'alcalde de Corbins Jordi Verdú, la vice-presidenta de la FCE Marta Amigó i el secretari tècnic del C.E. Lleida Joan Gensana.

En els diferents subgrups els primers classificats van ser:


Grup A: 1r Jordi Mir, de l'Almenar, i 2n Gerau Benseny, del C.E. Lleida
Grup B: 1r Alberto Aranzana, del C.E.Lleida, i 2n Jorge Garcia, de Monsó
Grup C: 1a Laia Bosch i 2n Oriol Roure, els dos del Mollerussa
Grup D: 1a Mireia Rene, d'Aranda de Duero i 2n Adrian Agustin, de Fraga.


La competició va finalitzar amb l'entrega de premis després d'unes breus paraules, de Joan Gensana, del Club Escacs Lleida, de Marta Amigó, de la Federació Catalana d'Escacs, i de l'alcalde de Corbins, Jordi Verdú, que va tancar l'acte invitant a tots els participants a tornar a la vila. 

Classificació final

Notícia Diari Segre

Àlbum de fotografies