RONDA 7, 8 i 9

La jornada d'ahir, rondes 7 i 8, va resultar molt futuda pels nostres interessos. A l'acabar, havíem perdut les opcions al podi absolut que fins la ronda 7 havíem tingut, i només ens quedava com opció femenina la Laura, i que també va perdre l'avantatge que portava a les seves competidores.

 

IMG 0312_-_copia

La ronda final d'avui, ens ha permés gaudir d'una excel·lent partida d'en Pere, davant la número 1 del rànquing, la valenciana Irene Nicolàs, i que obria les possibilitats que Laura al campionat femení, i que finalment no s'ha pogut assolir.

En Pere Garriga ha finalitzat en 6ª posició, i un bon sac de punts d'Elo, amb totes les portes obertes per l'any vinent, en la que repetirà categoria.

Un dels altres jovenets, en Llàtzer Bru, també ha obingut una bona classificació, amb els mateixos punts que en Pere i acabant 10è. Si li haguéssim donat un parell de rondes més...... Esperem que l'any que ve millori la seva arrencada de campionat.

En Marc Pozanco, que era el que partia aquesta última ronda amb més possibilitats d'estar amunt, no ha pogut passar de les taules, i malgrat els seus meritoris 6,5 punts, l'inici irregular que va tenir li ha pesat a la classificació final.

En Màxim Ventura i en Martín Fosberg han estat competint molt bé, i els 6 punts que han obtingut podrien haver-se superats, però crec que poden estar satisfets de com ha anat tot. A més, aquests dos, més el seu company de habitació Marc, us puc dir que han obtingut un munt de punts més,...però que no surten reflectits a la classificació ni a l'Elo, ... i és una llàstima, perquè haguessin copat el podi !!

L'Oriol Porta i en Dani Gutiérrez han acabat amb 5,5 punts, que a l'Oriol li han sabut a pocs i en Dani ha acabat allà on li tocava.

La Laura Martín, en Marc Arnijas, l'Aleix López i la Gal·la García-Castany han acabat amb 5 punts, que fora de l'Aleix, són pocs puntets, sobretot, per les nostres bones jugadores. Això sí, el bon inici de campionat que va fer la Laura, malgrat faltar-li la sort a les tres últimes rondes, li ha servit per aconseguir un bon 3r lloc femení d'Espanya. Encara i així, aquest no ha estat el campionat de les fèmines, en general, perquè la gran majoria d'elles s'ha deixat uns quants punts d'Elo pel camí.

IMG 0343_-_copiaIMG 0350

En Guillem Porta i l'Andrea Lafuente han acabat amb 4 punts, i no massa contents. En Guillem (el més jovenet del grup), tindrà temps de resarcir-se pequè encara és sub14; i a l'Andrea no li han acompanyat els aparellaments, havent-li tocat tres amics catalans i amb els que no va poder puntuar.

Està clar que aquest any 2013 els joves catalans i catalanes no estan tenint sort a Espanya, ja que a totes les categories ha acabat passat que totes les combinacions que es poden donar ens acaben perjudicant. Esperem que els sub18 els acompanyi una mica més aquesta sort.

Per últim, felicitar la tasca del nostre entrenador, l'Amador, així com als pares i mares acompanyants, que han estat sempre molt col·laboradors; i agrair a aquests 13 esportistes que han tingut un comportament exemplar, fora del que les hormones a vegades condicionen, i per on tots hem passat.