RONDES 4 i 5

Una més que bona ronda matutina, on quasi tots puntuaven, i només patien dues derrotes, i una d'elles a mans d'un altre català. A destacar la victòria de Martín, que es posava líder, les taules al primer tauler d'en Pere, i les victòries d'en Màxim, la Gal·la i la Laura, aquesta útlma liderant la classificació femenina.

Això ens portava a una ronda de tarda emocionant, on els nostres esportistes continuaven als primers taulers i amb enfrontaments forts, i es començarien a determinar les possibilitats de cadascun.

Tampoc la tarda ha estat dolenta en resultats, però hem perdut alguna oportunitat de situar-nos encara millor a les classificacions generals. Només hi ha hagut tres derrotes, però han estat per davant. En Martín, la Laura i la Gal·la no han pogut amb els seus rivals. Malgrat tot, en Martín continua entre els primers i la Laura, malgrat la seva derrota en 4 hores amb el 4t del rànquing, manté la primera posició entre les fèmines.

Però també hem tingut molt bones notícies d'en Pere, amb la seva victòria, i de les taules d'en Màxim amb el 2n del rànquing, que els ubica a les primeres posicions, i amb les seves aspiracions ben sòl·lides.

La resta de catalans van sumar victòries i un parell de taules, que fa que els tinguem a quasi tots de mitja taula cap amunt.

Demà anirem per la 6ª ronda amb totes les ganes de triomfar, ... i ja pensarem a qué podem aspirar.

.IMG 0324 IMG 0325