QUARTA RONDA

Arribem pràcticament a l'equador d'aquest campionat d'Espanya i ja es viu molta tensió als taulers, des del primer a l'últim... ja en els 8 primers taulers ens trobàvem a 8 representants catalans i, malauradament,dos enfrontaments entre esportistes catalans una altra vegada, en aquesta ocasió al tauler 4 entre Àlex Villa i Mauro Alonso i al tauler 6 entre Guillem Jové i Oriol Najar. Si alguna cosa s'ha de destacar de les dues partides, seria el fet de veure'ls comentar la partida entre rialles tot just acabar, una mostra molt clara del bon ambient que es viu entre ells.


Quant a la resta de catalans, els resultats aquest matí no han sigut tan bons com els altres dies anteriors, però és que era missió impossible mantenir aquest ritme de resultats.

Una cosa està molt clara i és que, independenment dels resultats, aquests 24 joves jugadors estan donant el cent per cent d'esforç, treball i ganes. És per això que se'ls ha de felicitar a tots ells...

CINQUENA RONDA

Ja abans de començar aquesta ronda a la tarda, començàvem molt bé la jornada!! Obsequi i detall molt maco d'OriolNajar i el seu pare per a tots els companys de l'equip Català!! Sense cap mena de dubte a tots els hi ha fet il·lusió aquest detall i això s'ha traduït en bons resultats a les partides!! Moltíssimes gràcies!

Els vuit jugadors catalans que van al capdavant no deixen de puntuar, però és que els que venen per baix també van demanant pas!

És molt gratificant veure com cap ni un deixen de lluitar en cada moment i fins i tot els taulers amb menys punts juguen partides de més de tres hores i d'una molt bona qualitat...

En aquest punt del torneig crec que és convenient veure una mica com van els nostres  representats després de la cinquena ronda:


Amb 4'5 punts:Xavier Mompel i Hugo Uber.
Amb 4 punts: ÀlexVilla, IsaacHermán, GuillemJové, LaiaGarcía, Mauro Alonso i Oriol Najar.
Amb 3 punts: Oriol Roure, XavierEscoriza, Noah Molina, MartinaLázaro, Grau Barrera i Júlia Miró.
Amb 2'5 punts: JosepMarsal, Guillem Sala, DanailSergooris, Gerard Jurcà i Marc Tornay.
Amb 2 punts: Nil Cardona, StellaPetergova i Eloi Puerto.
Amb 1'5 punts: Abril Massana i Nikolay Béjar.

Felicitats a tots!

 

Informació Sub-12

Fotografies Sub-12

Partides en directe