24 esportistes catalans comencen a la categoria sub-12 

El diumenge, dia 10 de juliol, vàrem arribar la totalitat de l'expedició catalana sub-12 a Salobreña...ni més ni menys que 24 esportistes amb ganes de gaudir d'aquesta experiència inoblidable. Espectacular participació en la categoria!!!!
 
Ens trobem amb esportistes amb moltíssima experiència en el torneig i d'altres que s'estrenen, però tots, sense dubte, amb ganes d'aprendre molt aquests dies.
 
Destacar el bon ambient i la pinya que ja comencen a fer tan participants, com a pares, cosa que s'agraeix.... i molt!!!!!
 
També ens estrenem en José Ángel Guerra com a entrenador i jo mateix, Toni Molina, com a delegat...
 
Es palpen els nervis en l'ambient però també les ganes de començar ja!!
 
Aquests són els 24 cracs que comencen són:
 

Mauro Alonso (Gerunda), Oriol Najar (Cardona), Nil Cardona (Súria), Eloi Puerto (Llinars), Oriol Roure (Mollerussa), Grau Barrera (Barberà), Nikolay Béjar (Colón Sabadell), Xavier Escoriza (Gavà), Laia García (Valls), Isaac Hermán (Barberà), Guillem Jové (At.Colón), Gerard Jurcà (Montornés), Martina Lázaro (Valls), Josep Marsal (Amposta), Abril Massana (Amposta), Jùlia Miró (Amposta), Noah Molina (Llinars), Xavier Mompel (Valls), Stella Petergova (Platja d'Aro), Guillem Sala (Amposta), Danail Sergooris (Granollers-Canovelles), Marc Tornay (Cerdanyola del Vallès), Hugo Uber (Valls) i Àlex Villa (Montornés).

 
Sort a tots els participants!! 
 
PRIMERA RONDA 
En aquesta primera ronda, la sempre complicada primera ronda, l'han superada amb nota!! Ni més ni menys que 17'5 punts dels 24 possibles!! Amb un emparellament entre nosaltres! Una autèntica barbaritat de punts...
 
M'agradaria destacar la maduresa amb la qual han jugat els que s'estrenaven a tot un Campionat d'Espanya, donant la cara en tot moment i lluitant fins al darrer moment, tancant la sala amb partides de 4 hores..... felicitats per l'esforç!
 
M'ha agradat molt també veure als nostres jugadors, buscant els taulers dels seus companys per veure com els hi anava la partida..... una meravella!
 
SEGONA RONDA 
La segona ronda no ha anat tan bé com la primera.....quant a resultats (13'5).....però  molt millor quant a entrega, esforç i lluita!! Si a les partides del matí ho han donat tot, a les de la tarda ha sigut un autèntic escàndol.....cap ni un han deixat de concentrar-se ni un sol moment. Hi havia molts jugadors als primers taulers i en alguns d'ells el resultat no ha fet justícia al qual s'ha vist a la partida.
 
Una petita mostra de la serietat de les seves partides és el fet que, passades les tres hores i mitja, encara restaven cinc jugadors dels nostres per finalitzar els seus matxs. 
En conclusió, aquesta tarda s'ha vist fins a on poden arribar els nostres si segueixen amb aquest nivell d'entrega, passió i esforç, valors que sempre hi seran.
 
Enhorabona, cracs!
 

Informació Sub-12

Fotografies Sub-12