Aquest dilluns dia 19, va començar a Salobrenya (Granada), la nostra representació catalana a la categoria sub-16.

 

Els 31 jugadors són el Cèsar Alcalà, el Roger Bernadó, el Jan Travesset, l’Ainhoa Casares, l’Edgar Roca, el Josep Navajas, la Clàudia Botias, el Jensen Broadbent, el Pau Canal, l’Asier Casares, l’Hèctor Cervelló, el Pol Creixans, l’Alèxia Escudero, l’Eloi Escudero, l’Aitor Funes, l’Oriol Garcia, el Marc Garré, l’Arnau González, el Blai Higueras, l’Ernest Juncosa, l’Heribert Jurado, l’Aramí Lobo, l’Àlex Mangues, l’Oriol Mangues, l’Antoni Navajas, el Jordi Olcina, l’Arnau Parra, Gerard Rodríguez, l’Emili Romeu, el Vicent Serrano, i el David Terrón.

La primera ronda del dilluns, comença amb la típica fotografia de grup, amb alguns jugadors despistats. La matinal del dilluns comença puntual a les 9:30 amb dos matxos entre catalans, l’Asier Casares contra el Roger Bernadó, i l’Arnau Parra contra l’Oriol Mangues. Disset punts dels vint-i-nou possibles és el resultat d’aquest matí

La ronda de la tarda, començarà a les 17:00 després de la fotografia que la FEDA organitza amb totes les delegacions. Tindrem dos enfrontaments també entre nosaltres, el Vicent Serrano contra el Cèsar Alcalà, i el Jan Travesset contra l’Ernest Juncosa. Tarda fluixa amb partides molt llargues, i complexes. Quinze punts dels vint-i-nou possibles.

La ronda única del dimarts al matí també tindrem tres emparellaments entre catalans. L’Aitor Funes contra l’Oriol Garcia, l’Antoni Navajas amb el Blai Higueras i el Pau Canal contra l’Eloi Escudero.

La classificació provisional a la sisena posició tenim amb tres punts el Roger Bernadó del Colon Sabadell Chessy, en desena posició també amb tres punts el jugador del Sant Andreu, el Jan Travesset.

Tarda de descans, per preparar partides per demà