Rondes 7-9

Després de recuperar les forces a la tarda de descans de dijous, els jugadors catalans es disposen a enfrontar la recta final del campionat. El cinquè dia competició (rondes 7 i 8) són molt importants per tal d’aconseguir quedar en bones posicions o en el podi. La setena ronda, es van aconseguir 10 victòries, un empat i tres derrotes. Van ser una gran ronda, però les tres derrotes van pesar molt, ja que en Nico Jiménez i l’Arnau Castillo jugaven en els taulells 8 i 10 respectivament i van perdre les opcions que tenien per anar cap al podi després d’haver fet partides molt bones. La resta de jugadors (Daniel, Ruben, Jan, Josep, Asier, Biel, Ainhoa, Alex, Oriol, Aitor i Marc) van fer partides molt disputades i es troben ben posicionats per millorar la seva classificació general.

Read more ...

Comença la tercera jornada(dues rondes) del campionat d’Espanya sub 10. Durant el transcurs de la quarta ronda es va assolir 7 victòries, dos empats i 5 derrotes. Entre les diferents partides, hi havia l’encontre entre catalans d’en Ruben Lajarin i en Daniel Àlvarez, en què es va decantar cap el jugador del Colon Sabadell. En Daniel va fer una molt bona partida, però en la ronda anterior es va enfrontar amb el número dos de rànquing i en va patir les conseqüències. En aquesta ronda també s’ha de destacar la victòria d’en Nico Jiménez que es situa amb 3.5 punts de 4 i es col·loca en posicions davanteres. La Ainhoa també va aconseguir una victòria treballada i l’Edgar aconseguia la segona victòria consecutiva. Per últim, en Marc Martínez ja s’ha pogut estrenar amb unes taules i segueix animat per a les rondes posteriors.

Read more ...

L’expedició catalana es disposa a començar la categoria sub10 a Salobreña. Aquesta vegada 14 jugadors/es són els integrants de l’expedició (Daniel Àlvarez, els germans Ainhoa i Asier Casares, Arnau Castillo, els germans Àlex i Biel de Lomas, l’Aitor Funes, l’Oriol Garcia, en Nicolas Jimenez, en Ruben Lajarin, en Marc Martínez, en Josep Navajas, l’Edagar Roca i en Jan Travesset). Cal destacar que en aquest torneig hi ha un alt nivell i molt jugadors ja és el segon any que el juguen.

Read more ...