Cristian Fernandez, del Gramenet, i Xavier Vila, del Santa Coloma de Queralt, el van acompanyar al podi

El dissabte, 17 de desembre, a la tarda es va organitzar, juntament amb l’UFEC, la Copa Catalana d’eSports a les instal·lacions de l’ASOBUE eSPORTS EXPERIENCE. La sala de joc habilitada amb els ordinadors preparats per al torneig es va ocupar amb els esportistes inscrits i els regals que es van entregar. 

Amb una participació de 24 esportistes jugant a través de la plataforma de Lichess a la mateixa sala i en un sol grup, els 4 primers es van classificar per a la Final. El MF Cristian Fernandez, del Gramenet, el MF Josué Expósito, de l’Agustí, el MF Carles Martin, del Barcelona, i el GM Xavier Vila, del Santa Coloma de Queralt.

A les semifinals va haver molta emoció i van passar a la final els MF Cristian Fernandez i el Josué Expósito. El Josué Expósito es va imposar aconseguint així un tauler de fusta i el primer premi.

El Josué Expósito, de l'Agustí, campió de la Copa Catalana d'eSports.

 

Els acompanyants del podi, Cristian Fernandez, Xavier Vila i Carles Martín.

Els dos següents classificats, el MF Cristian Fernandez que va quedar segon i el GM Xavi Vila, tercer, van guanyar el premi en metàl·lic i un tauler de fusta, mentre que Juan Paso, de La Lira, com a millor sub-2000, l’Arnau Muntal, del Cerdanyola del Vallès, com a millor sub-16 i el Yingjunxiong Zhang, del Tres Peons, com a millor su-12 van guanyar un rellotge DGT2000. 

Els campions de trams i edats, d'esquerra a dreta: Juan Paso, Arnau Muntal i Yingjunxiong Zhang.

La final, com en una edició anterior dels eSports, va ser retransmesa amb els comentaris pel canal del streamer català amb més seguidors a Twitch, en Norman Lopez (lopeznorman44)

L’any que ve farem una altra edició i esperem omplir la sala de joc.