Sub18

En aquesta categoria que s’han fet 8 rondes finalitza campió MF Pere Garriga CE Mollet amb 6’5 punts després de que a la 8a ronda guanyés a Llàtzer Bru. En segona posició i amb 6 punts Marc Pozanco CE Societat Coral Colon Sabadell. En tercer lloc Màxim Ventura CE Vila Olímpica amb 5’5 punts i aconseguint norma de Mestre Català. En 4a posició Gal.la Garcia amb 5’5 punts CE Societat Coral Colon Sabadell, seguits amb 5 punts i 5è MC Llatzer Bru CE Cerdanyola del Vallés, 6è Oriol Porta CE Ateneu Colon, 7è Rasen Mediña CE Gerunda, i amb 4’5 punts i 8è Marc Arnijas CE Llinars.

Sub16

Adrian Jimenez CE Cerdanyola del Vallés i Guillem Porta CE Ateneu Colon, tots dos amb 7 punts, es proclamen campió i sots campió respectivament després que Adrian signés taules en l’última ronda amb Max Orteu i Adrian hagi guanyat a Xavier Povill del CE Peona i Peó que finalitza en tercera posició amb 6’5 punts. Seguits i també amb 6’5 punts finalitzen 4t Alexandre Ventura CE Vila Olímpica i 5è Eric Alves CE Badia. Amb 6 punts 6è Oriol Serra CE  Alt Empordà i 7è Max Orteu CE Escola d’Escacs de Barcelona, i en 8a posició i amb 5’5 punts Daniel Garcia CE Peona i Peó.

Sub14

Gerard Ayats CE Llinars, es proclama campió amb 8’5 punts després de derrotar a Daniel Codina en l’última ronda, tant sols havent signat unes taules amb Ferran Solé CE Lleida que ha finalitzat sots campió amb 7’5. En tercera posició es per Hector Sama CE La Lira amb 7 punts, seguit en 4a posició amb 6’5 punts per Sergi Lopez CE Montmeló que ha perdut l’última ronda amb Ferran Solé. En 5a posició Xavier Marzo CE Ateneu Colon, 6è Pau Martin CE Llinars, 7è Albert Castillo CE Vila Olímpica i 8è Guillem Masdemont CE Joviat.

Sub12 Victor Àlvarez CE Foment es proclama campió absolut amb 8’5 punts després de derrotar a la novena ronda a Sergi Prats CE Llinars i Sots campió ha estat Guerau Massagué CE Lleida amb 8 punts després de guanyar l’última ronda a Sergi Riu CE Foment. En 3a posició Llibert Céspedes CE Tres Peons amb 7 punts. Seguint la classificació final 5a Anais Garcia CE Peona i Peó, 6a Joana Ros CE Sant Boi, 6a Eduard Cano CE Ateneu Colon, Alex Bes CE Sant Martí, Lari Ranim CE Ripollet, tots amb 6’5 punts.

Sub10 En la 9a ronda, després de que Nicolàs Jimenez i Jan Travesset guanyin la seva partida amb Oriol Garcia i David Acevedo, respectivamente, es proclamen campió i sots campió amb 8 punts cadascun, i Nicolàs del CE Peona i Peó finalitza campió per desempat i sots campió el Jan del CE Sant Andreu. Tercera i quarta posició és per Josep Navajas CE Vall del Tenes i Daniel Àlvarez CE Foment tots dos amb 7 punts. Seguint la classificació final 5è David Acevedo CE Peralada, 6è Edgar Roca CE Viladecans, 7è Arnau Castillo CE Vila Olímpica, Unai Diaz CE La Colmena, tots amb 6’5 punts.

Premis per equips "Memorial Jordi Puig" del Campionat de Catalunya de la categoria Sub14, Sub16 i Sub18. Campió Ateneu Colon, sots campió Llinars i tercer Vila Olímpica.

Premis per equips "Copa Promoció" del Campionat de Catalunya de la categoria Sub10 i Sub12 - 2015. Campió Foment, sots campió Llinars i tercer Peona i Peó.

Sub10

Amb 7 punts de 8 possibles trobem al Jan Travesset del CE Sant Andreu i el Nicolas Jimenez CE Peona i Peó, seguits amb 6’5 punts David Acevedo CE Peralada i amb 6 punts un grup de 6 jugadors.  Les dues primeres taules que s’enfronten la 9ª ronda són: Jan Travesset (7) amb David Acevedo (6’5) i Nicolàs Jimenez (7) amb Oriol Garcia (6). Els dos jugadors que tenen 7 punts es van enfrontar a la 7ª ronda i van fer taules.

Sub12

Líder en solitari amb 7’5 punts trobem al jugador del CE Foment Victor Àlvarez, que sortia com a número 1 de ranking i manté aquesta posició, seguit amb 7 punts per Guerau Masague CE Lleida, i al igual que la categoria sub10, al darrera seguits per un grup de vuit jugadors de 6 punts.  Les dues primeres taules que s’enfronten la 9ª ronda són: Victor Àlvarez (7’5) amb Sergi Prats (6) i Sergi Riu (6) amb Guerau Massagué (7). Els dos que van primer Àlvarez i Massagué van jugar a la 6ª ronda i van fer taules.

Sub14

En aquesta categoria trobem a Gerard Ayats CE Llinars, al igual que el seu company de sub12, sortia com a número 1 de ranking i es manté així en la classificació provisional, amb 7’5 punts, seguit amb 6’5 punts el Sergi Lopez CE Montmeló i Ferran Solé CE Lleida. Aquí amb 6 punts tant sols trobem dos jugadors Hèctor Sama CE La Lira i Pau Martin del CE Llinars. Les dues primeres taules que s’enfronten la 9ª ronda són:  Gerard Ayats (7’5) amb Daniel Codina (5’5) i Sergi Lopez (6’5) amb Ferran Solé (6’5).

Sub16

Amb 6 punts i líder en solitari hi ha el jugador CE Cerdanyola del Vallès Adrian Jimenez, que està fent un molt bon campionat, ja que sortia com a número 10 de ranking, seguits amb 6’5 punts el jugador Alexandre Ventura CE Vila Olímpica i Xavier Povill CE Peona i Peó, seguits amb 5 punts pels jugadors Daniel Garcia, Oriol Serra, Guillem Porta, Xavier Martínez i Carlos Martínez. Les dues primeres taules que s’enfronten la 9ª ronda són:  Guillem Porta (6) amb Xavier Povill (6’5) i Adrian Jimenez (6’5) amb Max Orteu (5’5)

Sub18

En la categoria dels més grans, a falta d’una ronda es situa com a líder el jugador del CE Mollet Pere Garriga amb 5’5 punts de 7, tot i punxar en la segona ronda amb Marc Arnijas. Amb 5 punts tenim Màxim Ventura CE Vila Olímpica, Llàtzer Bru CE Cerdanyola Vallès i Marc Pozanco. Les dues primeres taules que s’enfronten la 8ª ronda són:  Pere Garriga (5’5) amb Llàtzer Bru (5) i Oriol Porta (4’5) amb Màxim Ventura (5)

Del dissabte 28 al dilluns 30 de març, s’ha dut a terme el campionat Sub8, amb la participació de 60 jugadors i fent vuit rondes.

El campió d’aquest any és el jugador del CE Peó Vuit Gerard Añó, empatat amb 7 punts amb el jugador del CE Ripollet Nil Garcia. Gerard Añó només cau derrotat en la sisena ronda pel jugador del CE Peona i Peó Alexandre De Blois, tercer classificat de la general amb 6’5 punts.

A les 18’30 s’ha fet l’entrega de premis on els nens i nenes esperaven aquest moment tant especial per ser els protagonistes i rebre els aplaudiments i fotografies de les famílies. Un cop acabada l’entrega de premis els jugadors i jugadores sub8 i les seves famílies han retornat cap a casa. 

Classificació Final

També ahir a la nit (diumenge 29 de març de 2015), dins el marc del Campionat de Catalunya de Subs, es va dur a terme el Campionat de Ràpides, amb 74 participants. El Campió amb 7 punts de 8 possibles, va ser Ruben Fernandez del CE Peó Vuit, seguit de Pol Sabrià del CE Santa Eugènia amb 6'5 punts i tercer classificat també amb 6'5 punts Roger Boldú del CE Reus.

Classificació Final

Com ja es tradicional, durant el cap de setmana de la Final de Catalunya de Menors, es va dur a terme el concurs de puzzles.

Van participar 20 parelles, i els campions d'aquesta edició amb 1 hora i 53 minuts van ser Alex Bes i Esther Ballesteros, en segona posició Pep Melendres - Aina Delgado i en tercera posició Nestro Pellicet i Marc Ortega.

La gràcia d'aquest any va ser que es va fer el campionat en una sala amb molt poca llum, i hi havia gent que creia que es feia un campionat de puzzles a la cega.

Foto dels campions