La Tatiana Flores Bernholz, jugadora del C.E. La Seu d'Urgell, s'ha proclamat campiona femenina del 4rt Campionat del Món per a persones amb discapacitat disputat del 5 al 13 de novembre en format online.

 

La jugadora Tatiana Flores, C.E. La Seu d'Urgell.

En el mateix torneig, el jugador català Manuel Vargas va aconseguir la posició 146, amb 4 punts.

La mateixa jugadora ens ha fet arribar un petit escrit que publiquem tot seguit: 

Aquest passat dimecres 17 de novembre m'he proclamat Campiona Mundial Femenina de Persones amb Discapacitats i encara no m'ho puc creure. Pensar que totes les dures hores d'entrenament, la pressió que m'he fet jo mateixa i la il·lusió que sempre intento tenir el dia que jugo als escacs, hagin donat un fruit tan bonic i especial. Aquest campionat mundial ha estat el meu primer torneig de tal magnitud de nivell i estic encantada amb els meus 6.5 punts de 9. He guanyat contra molts jugadors i jugadores fortes i amb títols FIDE, i el més important per mi, és que no m'emporto només el reconeixement, sinó també una experiència que gràcies a la naturalesa híbrida de l'esdeveniment he pogut gaudir al màxim. Espero poder jugar molts més tornejos com aquest i espero que se segueixin promocionant des de les federacions i la FIDE, perquè ens fa a les persones amb discapacitats molt més fàcil i accessible participar-hi. Així podem rendir igual que els nostres companys i companyes sense discapacitats.
Per acabar m'agradaria agrair a la meva família el suport continu al torneig i també durant els meus entrenaments per la preparació del torneig; al meu entrenador (que alhora és el meu pare) les classes i per suposat els seus bons consells; i als organitzadors de l’esdeveniment, l’exitosa execució del torneig en aquests temps tan difícils.

Mil gràcies a tothom!
GENS UNA SUMUS

Tatiana Flores Bernholz 

Classificació Final