El dia 31 de desembre, a les 17 hores i simultàniament a tot l'estat espanyol, les campiones de cada comunitat autònoma van dur a terme una exhibició de partides simultànies. La FEDA, amb l’ajuda de "Mujer y Deporte" i el Consell Superior d'Esports, va organitzar aquest esdeveniment que va mobilitzar totes les federacions autonòmiques. L’acte principal van ser les partides, però també l’enregistrament d’aquestes i la xerrada paral·lela amb intervencions de les personalitats que van connectar amb la MFF Maria Rodrigo, a través del canal de Youtube de la FEDA.

La Joana Ros i les simultànies.

Les simultànies a Catalunya les va assumir la campiona de Catalunya sub-18, la Joana Ros, a l’Hotel Don Angel de Santa Susanna. La Joana es va enfrontar a 20 contraris, 16 dones i 4 homes. La iniciativa va tenir molta acceptació per part dels participants, que van sortir satisfets, tot i que la majoria van perdre.

Volem agrair la participació dels jugadors i jugadores a les simultànies i esperem que es pugui repetir aquest esdeveniment per tal de fer visible la figura de la dona en els escacs.

Àlbum de fotografies

Recull de cartells d'"Escacs per a totes".