Els sub-8 finalitzen avui i la resta de categories jugant la 4a ronda

A la categoria sub-8, el jugador Andres Pérez, de l’Amposta, i el Luka Escobar, de l’EDAMI, encapçalen la classificació dels més menuts que finalitza avui, dilluns. Falten 2 rondes per disputar-se, però encara no està tot decidit perquè el grup perseguidor el componen 10 esportistes amb 4 punts. Tot és obert.

A l'esquerra el Luka Escobar, d'EDAMI, i a la dreta l'Andres Perez, de l'Amposta.

Per a la resta de categories, després de 3 rondes de joc, encara tot està per decidir. A la categoria sub-10 fins a 6 esportistes lideren la classificació provisional després de 3 rondes, mentre que a la categoria sub-12 són 9 els esportistes empatats a la primera posició, tots aquests amb 3 punts.

La sala de joc durant la ronda.

Pel que fa a la categoria sub-14, també són 9 els esportistes amb 3 punts que encapçalen la classificació provisional. A la sub-16 els jugadors Aitor Funes, del Montornès, Gerard Rodríguez, de l’Ateneu colon, i l’Arnau Sánchez, del Llinars, lideren la primera plaça amb el 100% de la puntuació.

A la sub-18, el Jan Travesset, del Sant Andreu, el Carles Martin i el César Alcalá, tots dos del Barcelona, i el Víctor Garcia, del Terrassa, amb 3 punts lideren la classificació provisional, mentre que a la categoria sub-20 l’Eduard Dominguez, del Cor de Marina, i el Marc Garcia, del Molins de Rei, s’enfronten per decidir qui serà el líder de la 4a ronda de la categoria dels més grans.

Classificacions de totes les categories.

En el següent enllaç podeu visualitzar les partides en directe: 

Campionat de Catalunya d'Edats (de sub-10 a sub-16)

Campionat de Catalunya d'Edats (de sub-18 a sub-20)

A més, en el vestíbul de les sales de joc es pot trobar una sèrie de paraules d'escacs en català que us recomanem que feu una ullada.