Última fases prèvies classificatòries per a la Final de Catalunya individuals d'edats

Aquest passat dissabte vam acabar la Fase Prèvia del Vallès Oriental, Osona i Maresme, on finalment vam tenir 150 inscrits i 17 clubs i escoles participants. Ha estat un ritme intens de partides i s'han gaudit moltes emocions. 

Vista de la sala de joc.

Vam estar al  Pavelló Municipal de Vilanova del Vallès, on les grades s'omplen per veure escacs, i després de dues rondes al matí i una altra a la tarda en les 6 categories, vam establir els campions de cada una d'elles; i on l’alcaldessa (Excma. Sra. Sandra Álvarez) i la regidora d'esports (Sra. Yolanda Lorenzo) de l'Ajuntament de Vilanova del Vallès, junt amb el Sr. Santi Jané, com a representant del Consell Esportiu del Vallès Oriental, vam fer els honors de l'entrega de medalles i trofeus a tots aquests esportistes:

Sub8:   1r Gael Saltos (Granollers-Canovelles), 2a Núria Linares (Montornès) i 3r Martí Collazo (Masnou)

Sub10: 1r Adrià Pérez (Tona-La Crema), 2n Pau Mulet (Mollet) i 3r Rayan Preses (Llinars)

Sub12: 1r Adrià Noguera (Granollers-Canovelles), 2n Álex Villa (Montornès) i 3r Daniel Aguilar (Paretana)

Sub14: 1r Álex Burriel (Montornès), 2n Nuno Guillén (Palautordera) i 3a Adahara Carrasco (Llinars)

Sub16: 1r Roc Boix (Llinars), 2n Arnau Parra (Llinars) i 3r Arnau Cavallé (Mataró)

Sub18: 1r. MC Sergi Prats (Llinars), 2n Izan Ramírez (Montornès i 3r Marc Garré (Argentona)

Els 6 campions de cada categoria, més la Núria Linares com millor noia de sub8, hauran de jugar amb els seus respectius oponents del Barcelonès Nord, en data, lloc i hora que la delegació de Barcelona ha d'acabar de decidir; per poder optar a aconseguir la plaça definitiva de classificat amb les despeses d'allotjament pagades a la Final d'Edats de Vila-seca d'enguany. L'Adahara Carrasco de sub14 disposa de plaça nominativa, a l'haver estat la millor noia, i acabar entre els 10 primers, de l'anterior campionat de Catalunya.

En aquesta Fase Prèvia també donem premis als equips, on es fa el reconeixement als millors 8 equips que aportin un mínim de 3 esportistes, on els podis s'omplen de somriures i emocions, més enllà del resultat individual obtingut per cada un d'ells, amb la següent classificació final:

1r Llinars, 2n Montornès, 3r Granollers-Canovelles, 4t Mollet, 5è Masnou, 6è Tona-La Crema, 7è Paretana i 8è Montmeló. 

Una part de tots aquests esportistes es començaran a preparar per participar a la Final d'edats de Catalunya, i una altra part ja podran descansar i gaudir d'altres tornejos que el nostre territori ofereix en els proper mesos. No sabem si l'any que ve continuarem com organitzadors d'aquesta Fase Prèvia, ... però en qualsevol cas, una experiència magnífica per tot aquest jovent, i que no s'ha de deixar de fer.

Comissió d'Escacs del CEVO 

Classificacions