La darrera fase prèvia del Campionat de Catalunya d'edats ja està en marxa

Més de 140 esportistes inscrits de 16 clubs diferents han iniciat aquest dissabte 19 de març, matí i tarda, a la Sala Polivalent Centre Cultural de Montmeló la Fase Prèvia del Vallès Oriental, Osona i Maresme, disputant la primera jornada de les dues que tindrà. A més, han arribat a compartir el mateix espai amb uns 50 nois i noies més que finalitzaven el nostre  campionat de Promoció i Valors, que provenien de 10 entitats de la Comarca del Vallès Oriental, que ha estat molt engrescador.
Sala de joc de la fase prèvia del Vallès Oriental, Osona i Maresme 
Llàstima que, com els nostres veïns del Vallès Occidental, no haguem pogut aportar tot aquest potencial al nou Campionat Individual d'edats actius de la Territorial de Barcelona, que també es jugava durant la mateixa tarda. Esperem que comptin amb tots ells i elles en un proper any.
 
Les categories de s-10 i s-12, al ser les més nombroses han disputat tres rondes, mentre la resta de categories n'han disputat dues. Encara no hi ha res definit i serà molt emocionant el proper dissabte. Ens veurem al Pavelló Municipal de Vilanova del Vallès, on les grades s'omplen en la seva totalitat per veure escacs, i on es disputaran tres rondes més, de nou entre matí i tarda, més la posterior entrega d'obsequis i premis, i de la que ja us informarem.