Ja s'han disputat 3 rondes del Campionat de Catalunya per equips d'edats i els equips estan posicionant-se. 

A la categoria sub-8 l'Ateneu Colon va líder en solitari seguit del Sant Cugat i de l'equip Mixt. A la sub-10 el Peona i peó A és el que està millor posicionat seguit de l'Amposta i l'Ateneu Colon. 

La jugadora Silvia Serradell, del Vilafranca.

A la categoria sub-12 l'equip del Catalonia-Joviat i el Colon Sabadell Chessy encapçalen la classificació provisional seguits del Peona i peó A.

Pel que fa a la sub-14, on la puntuació passa de ser olímpica com a les anteriors categories a puntuació per matx, el Llinars i el Peona i peó colideren la categoria amb 6 punts, seguits del Cerdanyola. A la sub-16 el Llinars és lider en solitari seguit del fort equip del Sant Andreu, actual campió de la categoria, i de l'Amposta. 

A la categoria sub-18 i sub-20, les dues categories que s'han ajuntat per poca inscripció si es feien separades, el Llinars és líder seguit del Montornès i del Mixt A.

El primer tauler de l'equip del Llinars, el MC Sergi Prats.

Podeu seguir els primers matxos de les categories més grans a través de la retransmissió de les partides i els comentaris del MC David Ayza i el Víctor Collell en català a: http://twitch.tv/federaciocatalanadescacs.


Retransmissió realitzada amb el suport del Departament de Cultura.