En marxa la 7a ronda del Campionat de Catalunya d’edats que se celebra del 27 de març a l’1a d’abril a la localitat de Salou. El torneig s’està desenvolupant sense cap incidència i després de la tarda de descans del dimarts, 30 de març, els esportistes estan més relaxats, tot i que comencen les rondes decisives.

A la categoria sub-10, Isaac Herman (Colon Chessy Sabadell) lidera la classificació provisional a mig punt del grup de perseguidors més propers, el Mauro Alonso (Gerunda), l’Ivan Arjona (Jake) i el Màrius Dea i l’Oriol Roure, tots dos del Mollerussa. A la ronda d’avui màxima emoció pels enfrontaments directes.

Isaac Herman (Colon Chessy Sabadell)

Pel que fa la categoria sub-12, el Daniel Salinas (Colon Chessy Sabadell) encapçala la classificació provisional a un punt de distància del James Lambert (Mollet), Hugo Uber (Catalonia-Joviat) i del Fèlix Ilinca (Tortosa). En aquesta categoria també s’enfronten entre ells el primer classificats.

 

Daniel Salinas (Colon Chessy Sabadell) 

El Serni Ribera (GEVA-CEA), amb el 100% dels punts, va líder provisional de la categoria sub-14 a un punt de distància dels perseguidors. Aquests són un grup de 4 jugadors, Leo Valle (Gerunda), Alexander Domene (Salauris), Gerard Añó (Peó Vuit) i Adrià Prada (Colon Chessy Sabadell).

Serni Ribera (GEVA-CEA) 

A la categoria sub-16, el César Alcalá (Peona i peó) també ha guanyat totes les partides fins ara i el persegueix un grup de 3 esportistes, el Pol Creixans (La Lira), Roger Bernadó i Hèctor Cervelló (Colon Chessy Sabadell) a un punt de distància.

César Alcalá (Peona i peó) 

A les categories sub-18 i sub-20, tot i ser les úniques que s’han ajuntat, són independents per a la classificació. A la sub-18, el Guerau Masagué (Lleida) lidera la provisional a mig punt del Víctor Álvarez (Foment Martinenc) i de la Laura Viñolas (Figueres). Pel que fa a la sub-20, el Ferran Solé (Lleida) es manté a mig punt dels següents classificats, l’Albert Castillo (Vila Olímpica) i Àlex Garcia (Mataró).

Guerau Masagué (Lleida) i Ferran Solé (Lleida) 

Recordem que podeu seguir les partides per la retransmissió en directe del web de la FCE (Categories S16 i S18-20 i Categories S10, S12 i S14 ) i diferents portals (Chess24ChesscomFollowChess, ChessboomessboomChessbase) i, fins i tot, amb comentaris en directe del MI Michael Rahal pel canal de la Federació de Twitch. (https://www.twitch.tv/federaciocatalanadescacs)

Enllaç a fotografies

Enllaç a Campionat